Cecilia Ehrling Danermark

Spontankväll hos våra grannar

Hej!

Igår var det en helt underbara dag som slutade i feber. Vi vaknade upp i lugn och ro. Bakade scones och tog en långfrukost. Sen åkte vi ut till golfbanan och spelade 9 hål. Redan då kände jag mig lite konstig i kroppen. Efter golfen åt vi middag på balkongen. Jag var helt slut men Freddan var rastlös så vi gick och hälsade på våra grannar och vänner resten av kvällen. Freddan passade på och mysa med deras son Edvin.

När vi kom hem blev det bara ännu värre, ont i ryggen, magen och hela kroppen. Då visade det sig att jag hade 39 graders feber. Freddan gav mig piller och värmde en vetekudde sen somnade jag som en stock. Imorse när jag vaknade kände jag mig pigg igen och allt kändes som vanligt. Konstigt! 

Nu är jag på väg in till stan. Ska jobba en kortis sen gå en sväng på stan med Freddan och kolla inredning hem. Ikväll blir det också middag med mamma och pappa på Brillo och överlämning av deras hund Raffe. Mamma och pappa åker till Cannes och vi ska vara hundvakt hela veckan. 

Kram Cissi 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.