Cecilia Ehrling Danermark

Pizza hela veckan lång!

Hej! 

Här i Italien blir det självklart mängder med pizza och pasta. Jag har redan under första veckan ätit fyra pizzor, och fler kommer det bli. Vi har ju två veckor till på oss så jag lär nog komma upp i tvåsiffrigt. 😋 Kommer nog inte vilja se en pizza på ett tag efter den här semestern. 

Idag åkte vi in till Tropea för att äta lunch och vi åt…pizza såklart. 😁Efter lunchen hamnade vi båda i ett rejält matkoma så vi åkte hem och la oss i solen vid poolen. 

Hoppas ni alla haft en bra start på veckan! 

Kramar C 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carina H

  Vi gör så gott vi kan mellan regnskurarna.känns lite vemodigt att inte solen stannar längre än några minuter.

 2. Sofia

  Hej, läste tidigare i vintras att du gjort test på Skincity och blivit rekommenderad serien Medik8. Nu har jag också blivit rekommenderad den och jag undrar hur du upplever krämerna? Har du märk någon förändring?
  Tack 🙂

  1. ceciliaehrling

   Hej! Tyvärr måste jag säga att det bara blev värre. De var för starka för mig. Har nu gått i 6 månader med dålig hy och utslag runt mun och ögon. Till slut gick jag till husläkaren som konstaterade att jag hade rosacea. Fick en kräm av läkaren och har nu börjat bli bra. Lycka till! Kram Cissi

 3. Sofia

  Hej, läste tidigare i vintras att du gjort test på Skincity och blivit rekommenderad serien Medik8. Nu har jag också blivit rekommenderad den och jag undrar hur du upplever krämerna? Har du märk någon förändring?