Cecilia Ehrling Danermark

Äntligen en lugn vecka!

Hej!

Det var  ett tag sedan sist. Jag valde att ta en lite paus från allt denna vecka. Ge Fredrik lite mer tid och ta hand om mig själv.

Eftersom jag inte är med i programmet längre är det stor skillnad på hur dagarna ser ut. Just på jobbfronten har det varit väldigt lugnt den här veckan. Jobbet på Cinderella blev inställt i sista sekund och det blev en nästan helt ledig vecka. Just nu känner jag mig väldigt trött. När jag får lediga stunder så går jag runt i  in rutiga pyamas och bara myser.

Ikväll väntas det öppningsnummer som vanligt och sedan ska jag sitta i publiken med Anders och heja på dem som är kvar. Vi kommer att dansa bakom en vänlig spännande och stor artist.18190975_10155064509351327_1068141510_n

Slå på tv´n och kolla.

Stor kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.