Cecilia Ehrling Danermark

Smärta!

Både jag och Anders har tvingats till behandling under veckan. Men, det är inte så konstigt. Framför allt inte för Anders som under flera veckor stått inför helt nya rörelser som hans kropp inte är van vid. Visst att vi proffsdansare är vana vid den här typen av träning men våra partners – det är nått helt annat för dem.

Vi ska dock absolut inte gnälla för det är precis lika illa för oss alla,. Att t.ex snyta sig, trampa lite halvsnett eller att trilla på träning är inte samma sak som att man är nära att dö…som vissa rubriker ibland antyder. Trillar i golvet är nått vi alla göra nästa varje träning så sånt är vardag för de flesta av oss. Efter alla mina år med Let’s Dance så har jag lärt mig att det är sånt som hör till. Vill man nå resultat så kommer det känns i kroppen. No pain, no gain (Ingen smärta, inga framsteg).

Hur som helst så är vi supertaggade inför fredag och som ni ser nedan har det tränats lyft för hela slanten. Kanske inte något ”dödslyft” direkt men ändå. 🙂

17797116_10154987975916327_219988613_oHa en bra dag. KRAM! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.