Cecilia Ehrling Danermark

Total panik

Glädjen igår startade med drama och panik.

Vad man inte fick se i rutan var att när det var dags för mig och Anders att inta dansgolvet utbröt det full panik på golvet. Vad hände då? Jo, min klänning gick sönder. Klänningen hade fastnat i en stol i greenroom och ett stort hål revs upp. Detta med bara en minut kvar till att vi skulle gå live.

(Bilderna nedan är lånade från Expressen, fotograf Olle Sporrong)1200-2Väl ute på golvet upptäckte jag hålet och skrek högt ”SÄKERHETSÅL!!!”. De fantastiska tjejerna på kostym som alltid är redo var rusade blixtsnabbt ut och med mindre än fem sekunders marginal till livesändningen lyckades de lappa ihop klänningen så den höll dansen ut. Tror inte ens de hade hunnit av golvet när vi tog de första dansstegen. Stackars Anders hann knappt förstå vad som hände men lyckades behålla lugnet. Resultatet blev ju vår bästa dans hittills. Vi kanske ska fortsätta ställa till det för oss precis när vi ska köra. Verkade ju vara ett vinnande koncept. Haha! 🙂 1200-3

Tack som tusan alla tjejer på kostym för att ni räddade mig från att bjuda på en rejäl troschock. 😀

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.