Cecilia Ehrling Danermark

Våga säga nej!

 

Idag har jag kostat på mig att ta en halvdag ledigt. Ja, så illa är det just nu. Inte ens söndagar kan jag var ledig men igår gick träningen med Anders så bra att jag bestämde att vi inte skulle träna idag. Det betyder dock inte att jag är helt ledig, det betyder bara att jag är ledig från träningen med Anders. Som vanligt har jag dansundervisning på schemat.

Fattar inte hur Freddan står ut med mig just nu. Antalet lediga minuter är lätträknade. Det är jobb från tidig morgon till sen kväll VARJE dag. Den stackaren som får lida mest av det är Fredrik. Han fixar och donar, har alltid färdiglagad middag åt mig när jag kommer hem. Han skjutsar hitan och ditan och ställer alltid upp. Han gör verkligen allt för att underlätta för mig. Utan honom skulle jag helt enkelt inte klara av att få ihop pusslet. Dessvärre så är det enda han får tillbaka en helt slutkörd och vresig fru. Han får ta all skit just nu trots att han är den som förtjänar det minst. Usch vad jag inte tycker om att jag är sån mot honom. Jag måste bli bättre på att visa hur mycket jag uppskattar allt han gör, och jag måste verkligen bli bättre på att säga nej till saker och ting så att jag får tid till att visa honom hur mycket han betyder för mig.17124461_10154893804891327_1751270077_n

Och hur har jag förvaltat den här lediga förmiddagen då? Hade såklart tänkt spendera den med Fredrik vilket både han och jag sett fram emot men jag var så galet seg och långsam så han fick lida ännu en gång. Lagom tills jag var klar med morgonbestyren var det dags att börja tänka på bloggen och sen eftermiddagens och kvällens undervisning. Jag måste som sagt verkligen lära mig att prioritera och att säga nej till saker och ting.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.