Cecilia Ehrling Danermark

Varför ett litet bröllop

Förlåt så mycket för att det här inlägget har dröjt men nu ska jag äntligen svara på frågor kring varför vi valde att ha ett sånt litet bröllop utan stor fest. Cecilia&Fredrik_10

Kort och enkelt sagt så tänkte vi att man gifter sig för sin egen skull, inte för någon annans skull.

Vi ville att det skulle bli en privat, mysig och avslappnad dag och kväll utan stress och press. De av våra vänner som haft stora bröllop har sagt samma sak allihopa…att det troligen varit den mest stressiga dagen i deras liv. Många, jag är en av dem, är så mån om att alla andra ska ha det bra och kul så man glömmer bort sig själv. En så stor dag, troligen en av de absolut största dagarna i ens liv, vill man ju inte behöva känna stress och press. Man vill kunna njuta av stunden till fullo. Cecilia&Fredrik_20

Om vänner och familj blev besvikna? Kanske lite men alla våra nära har nog, hoppas vi, full förståelse och de allra flesta säger mer eller mindre samma sak: ”Gud vad skönt! Så ska vi också göra” och dom som redan gift sig och hade ett stort bröllop säger att om de fick göra om det skulle de göra som vi gjorde. Och vår närmsta familj fick ju faktiskt följa med och fira på Maldiverna. Tror de var väldigt nöjda med det. 🙂

Men-men, smaken är som baken…delad, Vill man ha en jättetillställning så ska man såklart ha det. Det är din och din partners dag. Det är ni som bestämmer. Strunta i vad ni tror att andra tycker. Återigen, man gifter sig för sin egen skull, inte för någon annans skull.

Och vet ni vad?! En stor och kul fest kan man ju ha ändå, även fast man inte gifter sig.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ceciliaehrling

   Hej och tack! 🙂
   Förlåt, men jag kommer tyvärr inte kunna vara till nån större hjälp. Kommer nämligen inte ihåg då det var mer än 10 år sen jag skaffade dem.

   Förlåt och kram!

 1. Åsa

  Hej! Tack för att du delar med dig av hur ni tänkte! Nu får vi se vart vi landar med våra tankar kring det hela. Ha en fin alla ❤-dag
  Kram Åsa

 2. Lotta

  Helt rätt! När man gifter sig, så gör man det för sin skull (och sin partners förstås) 🙂
  Jag och min man gifte oss helt i hemlighet, med endast två av våra vänner som vittnen. Dottern som då var ca 8 år, fick reda på det två timmar innan vigsel, så hon inte skulle behöva gå och hålla detta hemligt.
  Visst blev vissa familjemedlemmar besvikna. Men tyvärr, detta var vad vi vill. Och hade vi fått göra om det igen, så hade vi gjort det på exakt samma sätt 🙂