Cecilia Ehrling Danermark

Ändrade planer – Tjejkväll

Hej!

Den här helgen skulle jag ha gigat med Steffo men det blev avbokat. Istället har jag haft en välbehövlig mysdag hemma i soffan med smågodis och film. Perfekt uppladdning inför tjejkvällen. 🙂 Jag och brudarna ska göra stan osäker. 16176285_10154769336161327_2023314636_nBilden ovan är gammal, den är från den kvällen de träffade Freddan för första gången, och det är bara halva styrkan. Vi blir några fler ikväll.

Vi kommer börja med nån god drink innan det vankas middag på Kasai, Efter det får vi se vad som händer, känns som det kan sluta hur som helst. :p Ska bli så himla kul då det var jättelängesen vi var ute på galej.

Ha en toppenkväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.