Cecilia Ehrling Danermark

Shopping!

Hej på er!

Vilken härlig dag jag har haft. Började dagen med att åka till min revisor för att lämna över all bokföring för 2016. Riktigt skönt att bli av med det! Sedan åkte jag in till stan för att luncha med min man. Vi smaskade i oss varsin god libanesisk rätt med kyckling och olika röror. Mätta och belåtna tvingade jag med Fredrik till en inredningsbutik för shoppa lite mer möbler hem. Jag hade tidigare spanat in ett snyggt sidobord som jag ville ha och som passade perfekt hem. Över bordet kommer vi hänga bröllopspresent som Fredrik fick av mig. En helt fantastisk tavla eller egentligen är det fotokonst från Yellowkorner. 1613Det kommer att bli så snyggt när allt blir klart. Nästa steg hemma blir att få upp lite lampor i taket.

Kvällen kommer sedan att spenderas i soffa med och god kycklinggryta och några avsnitt av Shooter och The Americas.

Kramar!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.