Cecilia Ehrling Danermark

2016 – Topp 5-listan

Alltså vilket år jag har haft! Helt klart bästa året i mitt liv. Sammanfattningsvis så verkar resor ha varit en stor del av 2016. Tolvslaget firades på en flygplats i Dominikanska Republiken och alldeles nyligen kom vi hem från Maldiverna. Där i mellan har vi besökt så många ställen och tagit så många bad i Medelhavet att jag tappat räkningen. När man är mitt uppe i det tänker man inte på det men när man sätter sig ner och funderar så inser man hur lyckligt lottade man är.

Tänkte i det här inlägget lista mina fem största och bästa händelser för 2016. Vilken som blir nummer ett lär knappast komma som nån överraskning. 😉

I vanliga fall skulle Let´s Dance vara med på den här listan men under den förra säsongen infann sig aldrig den där riktiga glädjen. Det handlar inte om att jag åkte ut tidigt eller är en dålig förlorare. Normalt så brukar jag vara rejält taggad långt innan programmet drar igång och se fram emot det flera månader i förväg men i år kände jag aldrig den där glöden. Den infann sig inte ens när programmet satte igång. Annat är det inför kommande säsong. Nu är jag ute efter revansch!

Nu till listan…

Plats 5 – En riktigt härlig vit jul med familjen15712999_10157946030150582_1444696725_nSom jag nyligen berättat firade vi jul med närmsta familjen uppe i Åre. Finns det något härligare än att fira jul med de som betyder mest av allt? 15658654_10157940391170582_806139331_oSom bonus fick jag också åka skidor vilket jag inte har gjort på länge.

 

Plats 4 – Semestern i Italien.img_2505.jpg I somras reste jag och Freddan till hans pappas och hans frus fantastiska hus i Italien.img_2392.jpgOch vilket hus de har! Bland det absolut finaste jag upplevt. Dagarna bestod mest av att bada, sola, läsa och slappa – precis som en semester ska vara. Vi har redan bokat in ett par veckor där för 2017.

 

Plats 3 – Maldivernaimg_3765.jpg

Vilket paradis! I början av december åkte vi tillsammans med närmsta familjemedlemmarna till magiska Maldiverna för att fira att vi gift oss. 15327258_10154613111271327_8656060674959016315_nResan var helt perfekt och allt var så bra. Färgerna, vattnet och stränderna var precis lika vackra som man föreställer sig att de ska vara.img_3704.jpgÅt vilket håll man än tittade så var det som hämtat från ett vykort. Vi kommer garanterat åka dit igen.

 

Plats 2 – Vi köpte och flyttade in i vårt drömboendeFullSizeRenderI höstas köpte jag och Freddan vårt drömboende på Lidingö. Vi hade länge gått och väntat på att något just sånt här skulle bli till salu så när det dök upp var det inte mycket att fundera på. Det vara bara att slå till. Förutom utsikten och naturen så har vi även nära till både familj och vänner.

 

Plats 1 – Fru Danermark Cecilia&Fredrik_09Jag fick min Fredrik! Det var helt klart den lyckligaste dagen i mitt liv. Fredrik, tack för alla fantastiska stunder du hittills gett mig. Tack för att du alltid finns där. Du är min bästa vän och min trygghet. Du är kärleken i mitt liv. Jag älskar dig!

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.