Cecilia Ehrling Danermark

Vinn en fin produkt från Philips! 

I samarbete med Philips.

Idag har jag äran att få presentera lucka nummer 14 i LOPPI:s stora Julklappsjakt. Ni har nu chansen att under 24 h tävla om en produkt från Philips till ett värde av 5.499 kr! För att vara med och tävla så behöver ni kort och gott bara lämna en kommentar här nedan med en motivering kring varför just du ska vinna :). Vinnaren dras redan imorgon och kommer att presenteras här. 

Imorgon kommer nästa lucka att presenteras av barnplaggsguiden

Stort lycka till! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria E

  Grova strån på hakan börjar uppenbara sig efter graviditeten, och eftersom jag inte har planer på att bli skägghipster framöver så skulle jag hemskt gärna vilja vinna så jag kan köpa en magisk manick för att trolla bort stråna med haha!

 2. Maria P

  Skäms ögonen ur mig med min grova utväxt så denna hade passat mig utmärkt! Hoppas hoppas att jag har turen 😊 Det hade kunnat bli en födelsedagspresent också eftersom jag fyller år den 25 dec.

 3. Jenny

  Hej på dej!
  Jag är en tjej som lätt får stickiga hår därför jag hoppas jag denna manick får! Röda och såriga ben är inte snyggt även om det kan kännas enkelt och tryggt att ta fram rakhyveln ur dess låda när benen börjar bli håriga. Denna fiffiga uppfinning från Philips tror jag kan vara lösningen på att få bort både hår och sår men jag är glad även om jag inte någon hårborttagare får!

 4. Anne Peterson

  Vore toppen såhär i juletid att få unna sig själv något spännande från Philips. Det är lätt att glömma sig själv i stressen över att hitta något till alla andra. Tänk vilket härligt hemma-spa jag kunde ordna 😉

 5. Anette

  Vilken lycka om jag skulle vinna och då få mina hårstrån att försvinna. Håller tummarna att det blir jag som snart en Philip har.

 6. AnnaMaria T

  Hårborttagning är något av det knepigaste jag vet – och lösningen på det blir enkelt att hoppa över och gå med lurviga ben och stora bikinibyxor. Så, jag vet at det är fler än jag här hemma som blir glad för en sån julklapp!

 7. AnnaMaria

  Hårborttagning är något av det knepigaste jag vet – och lösningen på det blir enkelt att hoppa över och gå med lurviga ben och stora bikinibyxor. Så, jag vet at det är fler än jag här hemma som blir glad för en sån julklapp! 🎁

 8. Sanna

  Wow, vilken fantastiskt vinst! Som ensamstående mamma är det sällan jag spenderar de där lilla extra på mig själv, denna vinst hade därför betytt otroligt mycket. Helt klart årets bästa julklapp.

  Kram Sanna

 9. Corina Måbring Cadbrand

  Vill säga hejdå till oönskad hårväxt, är ingen separationsångest när de kommer till de inte!
  Hade varit en fantastisk julklapp verkligen, vill alltid ha lena ben <3

 10. Anna L

  Hår på fel ställen vill man inte ha
  vill ha en lösning som funkar bra
  vill bli len till jul
  att få prova IPL vore kul

 11. Linda

  När snön ligger som ett täcke, och isen blivit till tappar. När man ätit skinka, sill och julknäcke, öppnas årets julklappar. Då skulle det vara roligt med en extra sådan, en klapp med Philips i lådan.
  Ett underverk för oönskat hår, tar bort stråna från lår till tår. Istället för stubb på armar och ben, lämnar den huden jättelen.
  Ett hållbart resultat som inte försvinner, om jag har tur och tävlingen vinner!

  God Jul och Varma hälsningar

 12. Elisabeth

  Jag är en person som hatar att se på mina ben, då de är ALLT annat än len.
  Nästa år hoppas jag kunna se på mina vader, utan att få ångest och spader
  Håller tummarna på denna laserapparat,,som kan ge mina ben en hårfri start.

 13. Chasmine

  Äntligen kan all tid man lagt ner på att kopp och raka nu kan vara ett minne blott.
  Med alla mina mörka hårstrå ser jag nu ett ljus framåt. Denna klapp hade uppskattats enormt och underlättat i min vardag.
  Slippa bli röd, torr och utslag på synliga platser. Håller en tumme väldigt hårt!

 14. Josefin

  Perfekta julklappen för oönskad hår som vi har lite här och där!! Skulle underlätta vardagen med ett hårfritt, mjukt och lent resultat!! Vem vill inte vinna denna fantastiska mirakel maskin!!!🙏👍🎁🎅🏼🎄

 15. Anna sjöberg

  Åh, jag är så värd att bli uppmärksammad ( får man säga så) Med 3 killar i huset så är det mest jag som ser till att alla har det dom behöver. Jag behöver en uppmuntran…..så känner jag precis just nu.

 16. Anna

  att slippa benen få raka, vore ju nästan som att tappa sin haka! vilken härlig överraskning för mig själv i jul, efter en höst som inte varit så kul. pluggar dubbel heltid och tar hand om min son, inte har jag tid att sitta och noppa bort en massa strån! 🙂

 17. Malin J

  Jag skulle verkligen behöva hårborttagning som är snäll,
  det låter ju helt fantastiskt med IPL.
  Jag har inte hittat snitsen mer rakning – så jag får alltid stora sår,
  det gör ont och sedan frågar folk mig hur jag ”egentligen mår”.
  Hårborttagningsmedel ger mig eksem överallt,
  då föredrar jag nog ändå rakningen tusenfalt.
  För mig har det återstått vax eller epilering och jag säjer bara ”AJ!”
  det känns ända in i märgen som om hela kroppen går paj.
  Nu läser jag om Philips Lumea – vilken grej,
  det är som att hitta ”the holy grail” för mig!
  Skogen på benen kan jag fälla utan besvär
  Loppi – det vore fantastiskt om ni ger mig den här!!!”

 18. Camilla Wiklund

  Jag brukar småretas med min mamma för hennes skäggstrån. Bättre att vara snäll och vinna denna i julklapp till henne! Hon är ju världens bästa mamma, som spenderar allt hon har på barn och barnbarn istället för sig själv.

 19. nilla mattsson

  Perfekt enkel och smärtfritt att ta bort hår på diverse generande ställen. Perfekt julklapp till min tonårsdotter som står i evigheter i duschen med rakhyvel

 20. nilla m

  Perfekt enkel och smärtfritt att ta bort hår på diverse generande ställen. Perfekt julklapp till min tonårsdotter som står i evigheter i duschen med rakhyvel….

 21. Irene

  Tänk om jag orden kunde finna, för att denna produkt få vinna! För allt eftersom åren går, det bara blir mer och mer hår! Orkar inte raka benen vid varje dusch, men det skulle behövas, USCH! Kanske skulle denna apparat kunna hjälpa mig, så jag slipper känna mig som en skäggig tjej!!

 22. Sara Lindqvist

  Skulle vilja vinna den till min sambo som har hår runt ett operationsärr som han mår dåligt över. Vore en fin gåva att få ge honom

 23. Ana K

  Åhh, jag har tittat på att införskaffa en sådan till vårt hem. Jag har lite hår som jag gärna vill få bort, men även min man vill ha sina hålla sina hårstrån kortare. Han är sina på ryggen och bröstet, jag har mina …i ansiktet. Generande hårväxt är ett problem men nu hoppas vi båda att vi varit snälla så tomten kommer med Philips i vårt gemensamma paket!

 24. Ronja

  Om jag vann skulle det betyda så mycket, då skulle jag slippa noppa i ansiktet hela tiden men då kan jag även vara med och bada på somrarna exakt så mycket jag vill (älskar att bada), jag skäms nämligen och känner mig obekväm om jag äns har lite stubb på benen och bikini linjen och då blir det istället att jag stannar hemma. Jag fyllde 20 år den här helgen som var så detta skulle vara världens bästa sena födelsedagspresenten!! (Har nämligen inte råd att köpa själv)

 25. Antonia

  Vill slippa dyra salongsbehandlingar, tråkig rakning
  och smärtsam vaxning.
  med ljusimpulser istället och uppnå resultat
  känns som min nya lyxkamrat
  att få lägga tortyrredskap som hyvel och vaxstrips på hylla
  skulle min livskvalitet förgylla
  att känna man alltid vill mustaschen raka bort
  gör jag nu med Philips Lumea Prestige komfort

 26. Martina Olahay

  Jag har spanat på denna länge, men den ligger en bra bit utanför min budget. Vore grymt kul att vinna den och samtidigt vinna massor av tid på att slippa raka benen och göra något kul med barnen istället. Håller både tummar och tår!
  God jul!

 27. Karin

  En hårig kvinna som ja’
  en hårborttagare måste ha.
  Att slippa kladda med vax
  skulle göra mig lycklig till max!! 👌🏻

 28. Marie Wahlman

  Nåja, vad är väl en …. Philips Lumea IPL Prestige.?
  Den kan vara dötrist och långtråkig och alldeles… alldeles underbart perfekt för mig i julklapp!

 29. Maria Grahn

  Timmarna räcker inte till för allt jag både måste och vill när studier, arbete och småbarn pockar på uppmärksamhet samtidigt. Det har bland annat resulterat i att varje gång jag varit med barnen till simskolan den här hösten har jag skämts över mina ludna ben och tänkt att ”nästa gång ska jag ha rakat mig”. Men eftersom det tar tid och ger mig rödprickiga, kliande ben så blir det inte av utan jag står där en vecka senare med ännu ludnare ben och vet inte hur jag så snabbt som möjligt ska ta mig i bassängen med barnen så ingen hinner se eländet. Skulle vara så tacksam om tomten kom lite tidigt i år och hade den här i paketet för annars blir mina ben mer långhåriga än tomtens skägg!

 30. Beatrice

  Jag har svår hårsäcksinflammation på mina ben och vården vägrar hjälpa mig så är ljusbehandling min enda utväg för att få bort inflammationen. Då jag inte har ekonomin för att unna mig denna produkt så håller jag tummar och tår att vinna här!

 31. Evelina

  Det här är något jag länge önskat mig/ velat ha råd att köpa. Har så länge jag kan minnas kämpat med min känsliga hy som inte tål rakning. Jag har provat alla möjliga rakhyvlar och andra grejer. SÅ TÄNK OM JAG SKULLE VINNA DENNA! Vilken fantastisk julklapp 🙂

 32. Ann-Sophie

  Låt ljuset leda dig till en hårfri sommar
  eller när det känns lets get it on in sängkammar
  Innan du vet ordet av är det bikinisäsong,
  Här kan du skaffa dig ett litet försprång
  Rakning behövs ej mer,
  att vinna jag hoppas å jag ber
  Så ful hårväxt – vi vinkar hejdå,
  nu när klappen blir vardagsrutin x 2
  Philips prestige jag vill vinna
  och hårfri kropp få finna <3

 33. Beatrice Jansson

  Då jag har svår hårsäcksinflammation på mina ben och vården vägrar hjälpa mig så är ljusbehandling min enda utväg för att få bort inflammationen. Då jag inte har en ekonomi för att unna mig denna produkt så håller jag tummar och tår att vinna här!

 34. Jeanette

  Jag minns inte ens senast jag vågade visa mig på en strand för att jag skäms så mycket över min hårväxt. Jag har verkligen provat allt men inget funkar (får infektioner osv). Jag betalade dyrt för ipl behandlingar och det funkade jättebra, men så fick jag barn och hormonerna kickade igång hårväxten igen och det håller inte ekonomiskt att hålla på och betala för behandlingar. Skulle vara en dröm att våga visa mig och kunna bada med min dotter på badhus och ute. Vill inte vara den mamman som skäms och ”inte badar med sitt barn”.

 35. Ann

  Att vinna… En alldeles egen egoboozt till hon som allt som oftast kommer i sista hand, skulle göra julen lite roligare!

 36. Malin Bodin

  Men oj vilken grej, som absolut inte bara behöver vara till en tjej! Tänk att varje dag få slippa raka och kanske istället hjälpa sin flickvän att baka, denna apparat skulle jag så gärna vilja vinna, så att jag på din mjuka kropp sedan skulle kunna ligga och spinna! Det skulle lixom kunna bli en julklapp från mig, för att jag älskar dig! ❤

 37. Sara B

  Vilken prestige, att efter 56 dar tro, att det nog bara gått en dag eller två sedan man rakade sig gjorde…. Med dess intensiva pulserande ljus försvinner hårväxten allteftersom! Tänk vilken imponerande grej, och tänk att om turen står mig bi, jag om ett kort slag får testa den alldeles själv. Bort skulle då vinterpälsen åka, och jag, en mjukhet få råka!

 38. Skäggiga damen

  Tänk att slippa noppa bort mina mörka hårstrån från överläpp och haka!
  Tänk att få vinna denna tävling!
  Tänk vilken julklapp!
  Tänk om………

 39. Frida

  Skulle vara en perfekt julklapp till min fina mamma som har problem med lite ”tantmusche” som hon kallar det haha! Inte i min budget som fattig student så att vinna skulle göra både mig och mamma glad lagomt till jul!

 40. liselotte

  Den här apparaten låter ju helt fantastisk och skulle vara perfekt för mig som har hårväxt som en apa ungefär. Oj, vad jag vill vinna denna! Hoppas, hoppas och åter hoppas!

 41. Camilla Sandmark

  Tyvärr så har jag kommit upp i den eminenta åldern då det även börjar dyka upp en del obehagliga och oönskade överraskningar. Härom dagen när min systerdotter var på besök så sa hon…
  -Du moster, nu börjar du likna en sådan där häxa man såg i sagoböckerna som barn.
  -Va?!, sa jag. Vad menar du? Du har väl sett att jag har fått gråa hår förr?
  -Ja, men nu har du ju långa skäggstrån på hakan också!
  Sa ungen och skrattade. Jag fort som tusan in i badrummet och visst var det så! Hur hade jag kunnat missat det?! Och jag som både varit till tandläkaren och frissan bara några dagar tidigare. Tänk vad de där stråna måste ha synts bra där i den starka lampan hos tandläkaren.
  Undrar om han fnissade för sig själv då när jag satt där? Nu, när jag tänker på det så vill jag nästan minnas att han gjorde det. Nej så här kan jag ju inte ha det. Därför skulle det vara helt underbart om jag vann den här fina hårborttagaren för har det dykt upp strån på hakan så dyker de nog upp på fler ställen med och det kan jag ju inte tillåta. Jag vill ju inte gå omkring och se ut som en häxa heller!

 42. Charlotte

  Men å vilken lycka om jag skulle vinna denna. Livrädd att lägga ut så mycket pengar på en sån grej, ”Tänk så är den inte bra/dåligt samvete mot min man som tycker att jag köper onödiga grejer/dåligt samvete mot familjen som skulle kunnat gjort nåt kul tillsammans för pengarna. På köpet skulle man få en stress mindre i och med att slippa rakningen. Guld!

 43. Jenny-Anne (Jennya) Johansson

  En hud som fri från oönskade hår och som skonsamt tar bort dem och gör min hud mjuk och len – Japp, det är en önskan och den står högt upp på min lista till tomten. Kan tillägga att jag varit snäll i år och min ambition är att fortsätta med det.
  Kram

 44. Caroline

  Skulle varit en fantastisk julklapp till den ovälkomna hårväxten som är fördelad över kroppen. superlen, superlänge super resultat med supermaskin.

 45. Lina

  Wow vilken tävling! Jag fick hormonella förändringar efter jag fått barn och med det generade hårväxt. Som tyvärr sänker självkänslan. Så denna hade ju vart toppen att vinna! 👍🏻

 46. Frida skargården

  Att slippa håriga ben är drömmen för mig. Att alltid va len å vinna denna grej hade gjort livet enklare i vardan minsann, å slippa på kroppen se ut som en man!:)

 47. Linnea H

  Jag är så trött på att håret så snabbt växer,
  stubben på benen lyser som små reflexer,
  efter rakning är håret tillbaka redan nästa dag,
  det känns som ett riktigt jobbigt nedslag.
  Om jag istället en Lumea kunde få bruka,
  skulle mina ben kunna hålla sig mjuka,
  för med en Philips blir benen otroligt släta,
  det finns ingen hyvel som sig med Lumea kan mäta!

 48. lilli

  Håret på huvudet skulle man önska det växte snabbt och mycket,men där man inte vill håret skall växa växer det mycket snabbare. Det är väl därför det sägs att vi är släkt med aporna! 😁

 49. Anna Lundqvist

  Har fått fruktansvärda problem med hår i ansiktet. Stör mig jättemycket och står där med pincetten och sliter varje kväll vilket ju egentligen bara gör saken sämre. Hade varit helt underbart att få ett smidigt sätt att få bort håren

 50. Jessica Nordin

  Rakar jag mig om benen osv på morgonen så har jag fått ”stubb” innan kvällen så på sommarn då det är barbent väder måste jag raka benen varje dag då jag har så mörka hårstrån och det skulle va intressant att se om denna apparat skulle funka på mig och min hårväxt om det skulle gå fler dagar innan det växer ut. Därav skulle jag vilja vinna den och skulle naturligtvis bli glad över en julklapp åt mig själv.

 51. Johanna VL

  Varit nyfiken på ipl längr. Även min man har pratat om ipl. Att slippa hålla på med hyveln varenda gång man duschar. Ingenting som sticks. Hur bra som helst!

 52. Hannah N

  Wow! Ja, jag kan inte imponera dig med min duktig kommentar, men jag skulle va väldigt glad att vinna! God jul på er!

 53. Katrin

  Passar bra i juletid att äntligen få julefrid! Inte slösa tid på rakning när allt man vill är att ägna tid åt bakning! Träna träna bort all mat på SATS så att mer godsaker ska få plats 🙂

 54. Jennifer B

  (Halleluja)
  Jag hörde om det någonstans
  Att det faktiskt fanns en chans
  Att man kunde bli fri från denna stubben.
  Att vara len som få,
  Ska detta gå?
  Jag skulle bara sjunga halleluja!

  Halleluja, halleluja
  Halleluja, halleluja!

  Rakblanden ska bytas ut,
  ”Jag gör det sen”- glöms bort till slut
  Sen står man där med en rostig rakhyvel.
  Men att kunna gå med lena ben,
  Vara i tid på stranden – aldrig sen.
  Då skulle alla sjunga halleluja!

  Halleluja, halleluja
  Halleluja, halleluja!

 55. Jeanette No

  Åå skulle vara helt toppen och vinna denna hårbortagare från Philips. Slippa sista minuten rakningen av benen innan man tex ska hålla ett gruppträningspass… Så skönt! Pricken över i:et skulle vara att få vinna en lyxig julklapp till sig själv efter en stressig höst! 🙂

 56. Lotta Lundh

  Utsliten småbarnsmamma, behöver med detsamma, fräschas upp inför jul, så att vinna det här vore kul! En klapp bara till mig, för att jag i år varit en duktig tjej! För att bli frisk jag kämpat hårt, ibland det varit mycket svårt. Vill ta hand om mig på bästa sätt, med den här apparaten så blir det lätt!

 57. Lovisa

  Kul med tävling!
  Har länge tänkt att köpa en sån här. Har stora problem med känslig hy och hårväxt som en apa, typ. Men jag kan typ inte raka bikinilinje eller ben alls längre för att jag får så mycket inåtväxta hårstrån och utslag av rakhyvelsanvändning. Men just nu tillåter inte min ekonomi att köpa en IPL, då jag varit sjukskriven att tag. MEN det är fortfarande bara mitt lilla I-landsproblem, det är jag mycket väl medveten om. Jag har det otroligt bra, MEN min vardag hade underlättats om jag kunde vunnit en sådan här! Och eventuellt hade mitt självförtroende fått sig en liten boozt om jag inte behövde gå runt med röda prickar runt troskanten lite nu och då. Så jag hoppas och hoppas 🙂 Tack för en trevlig blogg!

 58. Cecilia

  För ett par lena ben och armar skulle verkligen vara helt underbar att ha.
  Att slippa avstå från att gå och bada med sonen,för att man kommer på att man inte haft tid och ta bort sina hår, och skulle man göra set skulle det säkert ta 45 min .. att ha möjlighet att använda short, klänning skulle vara skönt.. nu måste man tänka sig för hela tiden.. och en rakhyvlel i väskan är ett måste, då kanske man glömt och råka ett ställe.

 59. Jessica Sundberg

  Det vore en dröm att slippa raka sig varje dag. Som mörkhårig kvinna syns det på en gång när man rakar med hyvel och det är inte kul. Med IPL får jag slät kropp och återväxten tar längre tid (eller försvinner till viss del). SUPER!

 60. Raili Pikkusaari

  Oj såna önskar jag har tyvärr ärvt min pappa svart hår och flitig hårväxt att överlycklig skulle bli om nu vinner jag .Har födelsedag Annandagsjul och bästa födelsedag presnt önskar nu verkligen hoppas hoppas. God jul

 61. Jana

  Hej! Vi är 5 flickor här hemma, 6 med mamma och jag kan lova att det går åt massor med rakhyvlar och andra dyra hårborttagningsmaskiner . Det skulle varit jättekul att få chansen och vinna denna fina maskin och jag kan tänka mig att den kan komma att underlätta både för oss tjejer men också för plånboken. God jul och gott nytt år!

 62. Annica Alm

  Åh en tävling för mig och mitt lurv 🙂 Är så trött på att alltid ha stubb och har tänk många gånger på denna sköning som nu är i tävlingen !
  Jag har stelopererat min rygg och är ungefär lika vig som en bokhylla men vägrar ha håriga ben så det vore perfa med lite hjälp.

  Hoppas på att jag har lite tur nu eftersom jag har födelsedag och det snart är jul !

  Annica

 63. Jenny Olsson

  Min sambo kläckte ur sig att jag måste börja raka mig i ansiktet… Mindre kul att höra! Men bra att han är ärlig. Så därför är jag gärna med och tävlar om denna till mig själv!

 64. Elin Nilsson

  Drömmen om att vara len
  och hårväxten så där riktigt klen,
  plötsligt känns den möjlig,
  utan att vara löjlig.
  För en som alltid går omkring med hår
  (för stubben finns där varje dag, vecka, år)
  vore detta det ultimata priset
  och uppfyllandet av drömmen på det viset!

 65. Natali

  Att plugga på heltid innebär en hel del stress, jag hade velat vinna för att skämma bort mig själv och känna mig fin inför sommaren 😀

 66. Sjuksyrran

  Jag har en hudsjukdom och läkarna avråder från rakning, men jag får gärna ”testa annat om jag vill”. Inget har hittills fungerat bra (hårborttagningscremer etc), och jag har spanat på denna men har inte råd. Så hoppas hoppas, jag skulle bli så fantastiskt glad om jag vann!

 67. Rosis

  Vilken perfekt och lyxig julklapp till sig själv att få vinna.
  Rakar rent och alla hårstrån enkelt kan försvinna.
  Äntligen jag snygga lena ben kan få.
  Toppen att använda denna enkla elektronikgrej då.

 68. Rosis

  Vilken perfekt och lyxig julklapp till sig själv att få vinna.
  Rakar rent och alla hårstrån enkelt kan försvinna.

  Äntligen jag snygga lena ben kan få.
  Toppen att använda denna enkla elektronikgrej då.

 69. Ella

  Hår växer! Jag HATAR HÅR MER ÄN DEN ordinarie människa! Jag TOTALT svskyr hår om det ej sitter på huvudet ögonbryna eller ögonfransarna! Denna hade varit perfekt!

 70. Louise

  Åh vilken bra tävling!! Jag skulle väldigt gärna vilja pröva denna produkt då jag har mycket känslig hud. Jag har under åren provat många olika metoder som inte gett något bra resultat, får lätt irriterad hud. Jag har läst om denna produkt nu på sistone och är väldigt sugen på att pröva. Dock som student har jag tyvärr inte den ekonomin för att lägga pengar på sådant. Jag kunde inte motstå att vara med i denna tävling, då det skulle vara underbart att vinna denna! Håller tummar och tår!

 71. Louise

  Åh vilken bra tävling!! Jag skulle väldigt gärna vilja pröva denna produkt då jag har mycket känslig hud. Jag har under åren provat många olika metoder som inte gett något bra resultat, får lätt irriterad hud. Jag har läst om denna produkt nu på sistone och är väldigt sugen på att pröva. Dock som student har jag tyvärr inte den ekonomin för att lägga pengar på sådant. Jag kunde inte motstå att vara med i denna tävling, då det skulle vara underbart att vinna denna! Håller tummar och tår!
  Mvh Louise

 72. Sara Bergström

  Jag skulle vilja vinna Lumea Prestige IPL. Så skönt att få vara hårfri längre mellan gångerna och roligt att prova något nytt!

 73. Marie P

  Men åååh vilken fin present. Perfekt till en kvinna så här i advent.
  Den hade varit superfin till min mor till våren.
  Då skulle hon slippa håren kommande åren.
  Blundar och önskar och hoppas på tur. Det är ju trots allt snart jul.

 74. Louise Forsström

  Åh vilken bra tävling!! Jag skulle väldigt gärna vilja pröva denna produkt då jag har mycket känslig hud. Jag har under åren provat många olika metoder som inte gett något bra resultat, får lätt irriterad hud. Jag har läst om denna produkt nu på sistone och är väldigt sugen på att pröva. Dock som student har jag tyvärr inte den ekonomin för att lägga pengar på sådant. Jag kunde inte motstå att vara med i denna tävling, då det skulle vara underbart att vinna denna! Håller tummar och tår!
  Mvh Louise

 75. Mia

  Vilken perfekt julklapp det hade varit! Jag har ganska mycket hårväxt både i ansikte och på övriga kroppen och med två små barn har jag inte möjlighet rent ekonomiskt att ta mig till en salong för hårborttagning så det här hade varit perfekt👏 Hoppas hoppas!

 76. Martina Jonsson

  Jag lider av pcos vilket innebär mycket behåring, detta vore ju lycka att slippa stå i spegeln och må så dåligt

 77. Victoria

  Vill jag ge till min mamma då hon alltid ska ta bort hår i ansiktet med en pincett… detta kändes bara mer rätt.
  att få ge henne denna kommer bli så kul, för det är något hon längtat efter som klapp till JUL!

 78. Susanne Wollter

  Att ha en produkt från Philips vore bättre än alla klippis. Att få ha ETT paket vore en dröm i jul. Med ett funktionshinder så blir det inte mycket över till något jag behöver. Så nu hoppas jag på tur ..denna jul

 79. Anna-Karin Strömberg

  Just jag behöver vinna denna makapärl för att min man ska slippa skämmas över mig på somrarna när jag går runt med hår i närheten av bikinikanten o på benen på stränderna. Lider så av en hemsk hårväxt på låren jag får så ont efter jag rakat mig Tack på förhand

 80. Lovisa Danielsson

  Hej! Den här tävlingen kom väldigt passande – jag har nämligen kollat på just den här modellen av Philips IPL’s i flera månader men inte haft råd. Är 18, pluggar på gymnasiet och har mitt CSN att röra mig med så att vinna den här tävlingen skulle betyda jättemycket! Har alltid haft mycket hårväxt och mått väldigt dåligt över det, har testat alla möjliga hårborttagningsmetoder utan det resultatet jag önskat. Men hoppas och tror på att Philips IPL är det jag behöver! 🙂
  Kram Lovisa

 81. Viktoria

  Usch jag har såna jobbiga besvär med generande hårväxt och kan inte raka mig pga känslig hud…så detta kanske skulle kunna vara räddningen för mig!!

 82. Maria Windh

  Åh jag har som skäggväxt på mina ben och får raka mej varje dag och önskar så på sommaren att kunna gå i shorts när jag vill utan att behöva raka mej varje morgon😏
  Har funderat på laser men kostar såå mycket så jag skulle bli världens lyckligaste ( och även min blivande man) om jag vann denna!🙏🏻❤️

 83. Marit Mattsson

  Jag passar på att vara med och tävla om denna fantastiska produkt då jag har mycket hårväxt som jag vill bli av med. Just nu har jag inte råd att gå till en laserklinik och få hjälp med det. Min pappa gick bort i somras väldigt hastigt och oväntat så mycket pengar har gått till att lösa allting runt omkring. Och så vore det så härligt att få vinna och få lite glädje och ljus i mitt liv. Så jag håller tummarna och tårna 🙂

 84. Linn Olsson

  Åh, jag är så trött på att raka mig och att efter en timme ha stubb igen. Vore guld att vinna denna julklapp 👌😀

 85. Evelina

  När håret ska väck, så är denna perfekt! Jag som är för lat för att raka mig så att allt hår ska försvinna, borde denna produkt vinna!

  Detta skulle också vara en perfekt present till en nybliven student!

 86. Kristiina

  Åh tänk att få vinna något för en gångs skull och dessutom kunna få bli en julklapp åt mig själv. Håller alla tummar och tår att det blir jag som vinner..

 87. Beatrice

  Jag skulle vilja vinna för att det vore skönt att slippa tänka på alla små hårstrån mitt i allt annan stress med jobb och familjeliv, en sak som skulle underlätta alltså 🙂

 88. Anna blom

  Jag tycker de skulle vara väldigt roligt att vinna detta pris, då ja sällan vinner och känner att ja aldrig köper något till mig själv.. dessutom älskar jag elektroniska produkter och tycker det är väldigt spännade att prova något nytt! Och jag är mycket för vård och skönhet!

 89. Anne

  Har provat både sax, kräm och rakapparat att ta bort hårväxten i bikinilinjen men tycket de ger inte så bra resultat och känns lite tråkigt. Och ansiktshåret som kommer ibland, hur gör man med dem? Philips låter som bra alternativ som jag vill ha.

 90. Marit Mattsson

  Jag passar på att vara med och tävla om denna fantastiska produkt då jag har mycket hårväxt som jag vill bli av med. Just nu har jag inte råd att gå till en laserklinik och få hjälp med det. Min pappa gick bort i somras väldigt hastigt och oväntat så mycket pengar har gått till att lösa allting runt omkring. Och så vore det så härligt att få vinna och få lite glädje och ljus i mitt liv. Så jag håller mina tummar och tår 🙂

 91. Anna

  Oj vad smidig skulle en sådan här vara! Som mamma till en 4 månaders bebis har man inte för mycket extra tid till sig själv..