Cecilia Ehrling Danermark

Tillbaka till vardagen!

Hej på er! 

Nu har jag äntligen landat och återhämtat mig efter resan och bröllopet. Många intryck att ta in och smälta, men vi är så nöjda med allt och vi kunde inte ha gjort det på ett annat och bättre sätt. 

Nu väntar nästa stora projekt! På lördag går flyttlasset till Lidingö. Därför spenderas denna vecka till att packa och planera flytten. Det kommer att bli skönt att få större. Just nu håller hantverkare på att målar om och slipar alla golv. På sikt kommer vi också göra om köket. 

Kram på er! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Susanne

  Hej, jag skulle så gärna vilja bjuda med min dotter på en träningsresa under våren men helst en resa där du är med. Vilka kommer du att vara med på under april-maj 2017? Med vänlig hälsning Susanne

  1. ceciliaehrling

   Hej Susanne! Förlåt så hemskt mycket för mitt sena svar. Jag och Fredrik har haft fullt upp i och med att vi flyttat i veckan.
   Vad roligt att du vill bjuda med din dotter. Superfint och härligt och jag lovar att ni kommer ha superskoj ihop! 🙂
   Extrakul tycker jag såklart att det är att ni vill åka på en resa där jag är med. Dessvärre gör jag sällan några träningsresor under våren då jag alltid har fullt upp med Let’s Dance. Eventuellt kommer jag arrangera min egna träningsdag i Stockholm, Mood Booster Day. Det är ett mindre dagsevent med ett väldigt begränsat antal platser som jag kört två gånger hittills och det har varit succé och snabbt blivit fullbokat båda gångerna. Håll ögonen öppna här på bloggen eller följ mig på Instagram. Så fort (eller om) jag bestämmer mig för att köra i vår så kommer jag lägga ut det här på bloggen och på Instagram.
   KRAM!

  2. Sofia Steneröd

   Hej Susanne!
   Jag kunde inte undgå att se att du efterfrågar en träningsresa till din dotter. Nu vet jag att du främst efterfrågar en där Cecilia är med men jag tänkte ändå tipsa om de resor jag startade arrangera förra året för tjejer. Där är de fokus på välmående och unika aktiviteter i alla dess former.. Hoppas Cecilia samtycker till att jag flikar in =)

   http://www.acay.se – där kan du och din dotter läsa mer om konceptet.

   Allt gott,
   Sofia Steneröd