Cecilia Ehrling Danermark

En grym dag

Idag har vi haft en sån där riktigt skön dag där vi gjort absolut ingenting. Vi har mest strosat runt på stränderna längs öns båda långsidor.IMG_0162Som ni ser behöver man inte direkt trängas här. IMG_0375Det finns nio olika restauranger på ön och det är över lag hög klass och fantastiskt bra mat. Idag valde vi att luncha tillsammans med Fredriks bror Stefan och hans sambo Linda på ett av de enklare ställena. Freddan fick agera kameraman.IMG_0352Efter lunchen anslöt sig min lillebror Robert och vi spenderade resten av dagen med poolhäng och ett par drinkar. IMG_0377Vi gjorde inte direkt många knop. Freddan symboliserar här nedan vår eftermiddag ganska bra.IMG_0386Det var helt enkelt en riktigt skön semesterdag.IMG_0397

KRAM!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ingegerd

    Lycka till som äkta par! Ser helt underbart ut. Kanske får önska mig en resa dit för att fira 20 år som gifta nästa år?? Mvh Ingegerd