Cecilia Ehrling Danermark

Lästips!

Hej!

Som ni vet älskar jag att läsa romaner och deckare. Dock händer det inte ofta men när jag väl börjar kan jag inte sluta speciellt inte när man läser en bra bok framför näsan. Nu har införskaffat mig ett gäng bra böcker till semester eftersom det vankas bröllopsresa till Maldiverna och julresa till Åre inom kort. Tänkte därför tipsa er om några favoritförfattare.

Först ut Denise Rudberg, Sex meters djup. Har innan läst alla hennes böcker och älskar dem. Denna bok är i serien Elegant Crime.

Amanda Schulman & Hannah Widell med Flykten. Den andra delen i triologin Två systrar. Har tidigare läst försoningen som är den första delen och har längtat till uppföljaren.

Simona Ahrnstedt med En enda risk som är den tredje fristående delen i en romanserie som utspelar sig i nutid. Har sedan tidigare även läst de två tidigare delarna och är nu redo att sätta tänderna i denna bok.

Den sista boken jag vill tipsa er om är Glöm mig med Alex Schulman. En skildring av en vacklande relation mellan mor och son.

November månad är perfekt för att kura ihop sig i soffan med levande ljus, en kopp te och en god bok.

Trevlig läsning!

Kram C

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.