Cecilia Ehrling Danermark

Fashion show

Hej på er!

Hoppas ni har en mysig lördagskväll. Vilken rolig helg jag har haft hittills!

Just nu sitter jag i bilen påväg hem från Sundsvall där vi precis avslutat ett jobb som jag hade satt ihop. Jag hade fått i uppdrag av Birsta Köpcenter att arrangera två stycken modevisningar så jag drog ihop några av mina Let’s Dancekollegor och åkte upp i fredags morse. Så fort vi kom fram var det full fart från första stund. Kläder och storlekar skulle testas, vi kände på catwalken, kollade så musiken stämde och funkade och till slut var det dags för ett genrep innan det var sovdags.Det var några år sen jag tog mig an den här typen av jobb men det var väldigt kul så jag hoppas kunna hinna med och boka in fler uppdrag av den här typen.Kristjan, David och Yvo spexar lite innan det är dags för dem att visa upp lite vinter och skidkläder.

Snart är jag hemma och då ska jag mysa med min blivade man som lovat att hemmagjord koreanskinspirerad pulled pork kommer stå på bordet. Sist han gjorde det blev det helt galet gott så jag ser verkligen fram emot att komma hem.

Stor kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.