Cecilia Ehrling Danermark

BRÖLLOPSFORM – VECKA 8

Bättre sent än aldrig…det är ju trots allt fortfarande fredag så jag är fortfarande i tid. 🙂 (Freddan här)

Det har trillar in några fler frågor till Robin som besvaras längst ned i det här inlägget…

JAG HAR FUSKAT OCH SLARVAT
Jag vill börja med att be om ursäkt för att det blir väldigt mycket text och lite bilder i det här inlägget. Ja, det blir närmare bestämt inga bilder alls. Jag vet att det är lite tråkigt och lovar att det blir bättring till nästa vecka.

Och jag fortsätter med att krypa till korset. Jag erkänner… Anledningen till att detta inlägg kommer lite sent beror på att jag har fuskat lite med kosten idag. Jag har varit och avtackat en kollega som gjorde sin sista dag hos oss på jobbet idag och ja…jag drack ett glas vin. Jag kanske till och med åt nått litet onyttigt. :p

Känner mig superbusig. Har ju egentligen lovat Robin att inte slarva med vad han sagt åt oss men samtidigt har vi redan överträffat våra mål och ligger långt före i plan. Han (Robin) har ju också sagt att det är helt okej att man någon gång ibland får unna sig saker. Det kanske dock inte gäller när man är inne i ”värsta träningsperioden” utan snarare när man är inne i ”normala rutiner”, Kan vi alla vara överens om att vi inte berättar nått om det här för Robin? Tror nämligen inte att det kommer göra någon skillnad på mina resultat för att jag fuskat EN kväll. Så, han kommer nog inte märka nått ändå (som om att han inte skulle läsa det här. Haha!). 🙂

I ärlighetens namn så har det varit en väldigt tuff vecka när det kommer till motivationen. Vi är i mål med våra ursprungsmål både mått- och viktmässigt. Samtidigt har både jag och Cissi har haft kopiöst mycket och stressigt på jobbfronten. Vi har dessutom haft fullt upp med att planera bröllop, flytt, hantverkare som ska renovera och bröllopsresa… Ja, det har helt enkelt varit GALET mycket. Ni som gift er vet hur mycket det är att planera….och många här har ju varit med om att flytta så ni vet hur mycket det kan vara kring det. Nu gör vi allt det här på en och samma gång, samtidigt som både Cissi och jag har ”högsäsong” på jobbet. Det är med andra ord rätt mycket just nu, Men vad tusan… Nu börjar vi se slutet och snart kommer vi få belöning för allt slit. Ska bli så himla fantastiskt härligt!

Jag vill dock poängtera att det inte betyder slutet på vår träning men vår träning kommer gå från ”transformation” till ”underhåll”.

MINUS 10 KG 
Redan förra veckan berättade jag att jag passerat en magisk gräns….minus 10 kg. Det är inte mycket mer att säga om det. Jag har nått mitt mål och jag kommer med god marginal i brallorna jag ska ha när vi firar att vi gift oss på Maldiverna. Jaghar till och med tappat mer än vad jag från början tänkt så nu är nya mål är satta. Nu ska jag, hur konstigt det än låter efter att ha kämpat för att gå ner i vikt….gå UPP i vikt. 🙂

UPP I VIKT
Jag har kommit ner i en fettprocent jag är nöjd med. Magrutorna jag trodde jag såg för sista gången när jag var ca 20 år finns där, ca 20 år senare, igen. Jag har nått målet med att komma i brallorna jag ska ha på mig när vi har våt barfota-på-stranden-cermoni på Maldiverna i samband med att vi gifter oss. Jag är klar! Ja…det skulle man i alla fall kunna tro. Robin är dock av en annan åsikt så nu har vi fått nya kostprogram som ska hjälpa mig, i kombination med träningen, att lägga på mig lite mer muskelmassa så jag faktiskt går upp i vikt.

NYTT KOSTSCHEMA
Kort sagt kan man säga att det innebär ännu mer proteinbaserad kost men faktiskt också lite mer kolhydrater. Det är fortfarande nej till gammal hederlig pasta men nu får jag äta ris och bönpasta till både lunch och middag, om än i begränsad mängd.. Ska bli väldigt intressant att se om kroppen svarar lika snabbt på den här förändringen som den gjort tidigare.

Eftersom att Cissi fortfarande är på resande fot och att jag redan berättat att jag gått ner drygt 10 kg så kommer tyvärr ingen veckorapport gällande våra mått och vår vikt den här veckan. Däremot så svarar Robin på ett par frågor…

 

 

Hej, jag undrar om man bör undvika mjölkprodukter om man tränar, vill gå ner i vikt och minska den ‘mjuka’ magen?!🤗
Använder mjölk i frukost-smoothie men proteinpulver, sen även keso blandat med kvarg till lunch el mellanmål. Även ost på finncrisp vid mellsnmål m ägg -e det ‘fel’? Och vad ska jag i så fall äta istället ??
Svar: Mjölkprodukter kan absolut vara värt att plocka bort vid viktnedgång eftersom mjölksocker och mjölkprotein är ganska insulinhöjande vilket inte är optimalt vid viktnedgång. Ägg funkar absolut utan tvekan! 

Hej,

Jag har börjat träna – igen – och eftersom jag av naturen är lat så har jag valt en träningsform som passar mig, dvs den är snabbt överstökad…
De som jobbar på gymmet tycker förstås att det jag gör är bra och kommer fungera för mig och ge viktnedgång och lite muskler men skulle vilja ha en objektiv åsikt. Det jag gör är cirkelträning i ett Milon system.
Svar:  Cirkelträning med vikter låter som hand i handsken för din målsättning så kör på med den tycker jag!
Trevlig helg på er allihopa!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.