Cecilia Ehrling Danermark

Ett par timmars vila

Äntligen fick även jag lite tid för poolhäng i solen idag.

Startade dagen med att planera kvällens föreläsning och dagens dansklasser. Idag stod det zumba och disco på schemat. Jag har inte hållit i en Zumba-klass på över ett år så jag var tvungen att tänka till lite för att komma ihåg alla moves men det gick till slut jättebra.

Första passet var på förmiddagen och det var just zumba som var först ut. Direkt efter det kilade jag ner på gymmet för att få mitt egna träningspass avklarat också. Sen väntade lunch och efter det hade jag faktiskt en timmes marginal till disco-passet så då passade jag på att mysa lite med Fredrik i solen.  IMG_9075Discopasset var klart redan vid kl 15 så då hade jag hela eftermiddagen ledig innan jag höll i en föreläsning. Föreläsningen kretsar givetvis mycket kring Let’s Dance då många vill höra om hur det är bakom kulisserna men jag berättar också om min karriär utanför Let’s Dance då Let’s Dance bara är en av många saker jag ägnar mig åt.

Så min lediga eftermiddag spenderade jag på bästa sätt. Vila i solen och poolen…och så försökte jag också jobba bort min inte helt fina sporttoppsbränna som jag dragit på mig från dansklasserna på stranden.FullSizeRender

Nu blir det till att hoppa ner i sängen för att somna tidigt så jag orkar med morgondagen. Då väntar två nya dansklasser och ytterligare ett träningspass – med andra ord – som alla dagar ser ut på den här resan. Tufft men fantastiskt kul.

KRAM!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.