Cecilia Ehrling Danermark

Obehagliga bilder

Vill börja med att varna känsliga läsare för obehaglig bilder.

Skavsåret jag nämde tidigare idag, det jag igår kväll, var betydligt värre än jag trodde. Kombinationen känsliga fötter och dansare gör att jag är ganska van vid blåsor och skavsår men det här är bland de värre jag haft. Som ni ser på bilderna nedan finns det tyvärr inte en chans att jag kan springa Midnattsloppet imorgon.

Har ett par dansjobb inbokade om ett par dagar. Undra hur det ska gå?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Diana

    Men fy fan vad äckligt. Stackare, det måste ju göra jätteont!! Hoppas det går bra idag och att du hittar någon sko att ta på dig :/

    ps, du får gärna meddela Loppi om att när man kommenterar så försvinner inte kommentaren, vilket missleder och även Safari tycker det blir konstigt för när man ska stänga ner fönstret så varnar den om att förändringarna kanske försvinner och går förlorade.

    1. ceciliaehrling

      Tack så mycket för omtanken! Var på apoteket tidigare där det var nån rådgivare som berättade för mig hur jag skulle göra. Jag får följa de tipsen och hålla ett öga på det så det inte blir värre.

  2. Ann Aspenmo

    Hej Cissi! Ser inte kul ut! Usch! Ont! Sätt på Aloe Vera, ofta!! Det gör susen! Kul att läsa här om vad som händer i ditt liv! Grattis till bröllop! Ni är så fina ihop! ? Kramar Ann

    1. ceciliaehrling

      Hej! Ja, det gör jätteont. Tack för tipset. Var på apoteket tidigare idag och fick nån gel jag skulle ha på. Får hoppas att det hjälper.
      Och tack så mycket för gratulationerna. Ser fram emot det jättemycket. 🙂