Cecilia Ehrling Danermark

TV-premiär för Freddan!

Nu har det gått ett par dagar sen mina första stapplande steg på den ”stora” golfbanan. Man skulle kunna tro att om man är van vid att skaka rumpa en fredagkväll på bästa sändningstid inför nästan två miljoner tittare så blir man inte blir nervös för mycket. Men, när det kommer till privata sammanhang och dessutom obruten mark så är det nått helt annat. Jag var supernervös!

Vad jag inte berättat är att precis när vi skulle slå ut på första hålet så dök friidrottaren Mattias Sunneborn upp… ”Tjena! Har ni lirat här förr? Vad ska man slå för klubba på första hålet?” Jag blev inte direkt mindre nervös av det. Haha! Som jag skrivit och berättat om tidigare så gick det dock över förväntningarna. ☺

Idag har det varit en riktigt soft och skön dag. Vaknade till när Freddan gick upp för att köra sin morgon-jogg men somnade snabbt om igen. Tog mig en rejäl sovmorgon innan det var dags för min egen löprunda.

Efter löprundan fortsatte jag dagen med skön egentid. Det är väldigt sällan jag får tid helt för mig själv. Jag promenerade in till stan, åt lunch och shoppade lite för mig själv innan jag gick hem igen. Även om jag älskar att hänga med Freddan och våra vänner så var lite egentid väldigt skönt. I alla fall för ett par timmar.Jag blir väldigt lätt rastlös så när Freddan hörde av sig och sa att han var klar tidigare än beräknat på jobbet blev jag såklart superglad. Vi landade till slut på klassiska Strandbryggan där vi drack lite rosé i solnedgången innan vi började röra oss hemåt. Vi hade planerat att laga en hälsosam LCHF-middag men vi kom hem med hämtpizza. Haha! ☺
Imorgon ska Freddan göra debut i TV-sammanhang då 4:an ska komma och göra en liten grej med oss. Mer om det senare i veckan.

Ha en fortsätt fin kväll!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.