Cecilia Ehrling Danermark

Bästa starten!

Startade även denna morgon med 5 km löpning i Hagaparken med Fredrik.

Klockan ringde kl 6 och då tänkte jag ”nej, jag sover vidare” men ändrade mig så fort jag kom på att jag skulle få sällskap av Freddan.

Det blev ingen granola till frukost idag. Vi körde istället på vår favoritsmoothie. Den är superenkel. 1-2 bananer, vattenmelon, en rejäl näve bladspenat och en stor sked kvarg. Skicka ner allt i en mixer och kör tills allt blandats ordentligt. Klart! Tar bara nån minut att fixa.

1-2 bananer, vattenmelon, en näve bladspenat och en stor sked kvarg.

Skicka ner allt i en mixer och kör tills allt blandats ordentligt. Klart! Tar bara nån minut att fixa.
Kanske inte ser så fantastisk ut men jag  lovar, den är supersmarrig.

Resten av dagen ska jag hänga med min mamma som är på besök i stan. Som jag skrivit om tidigare står shopping inför vinterns bröllop på schemat.

Stor kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Diana

  Alltså jag måste smaka på den där smoothien!! Jag har alltid tyckt att det låter vidrigt med spenat i en smoothie men alla säger att det är såå gott. Jag måste våga prova! Kanske redan idag, har ju allt du skrev att man ska ha. 😀
  Vågar mig på den senare till mellis. :/

  Grym du är som är ute och springer såå tidigt, jag har det så svårt att komma upp så tidigt och träna, orkar bara inte, tränar dock gärna vid lunchtid, passar mig perfekt. 🙂

  1. ceciliaehrling

   Härligt! Hoppas du provar den.
   Måste erkänna, jag studsar inte upp varje varje morgon.