Cecilia Ehrling Danermark

Bröllopsplanering

Snart är det bara 5 månader kvar innan vi gifter oss. För mig är valet att ta Fredriks efternamn – Danermark – självklart.

Efter semestern är det dags att ta tag i förberedelserna igen. Min klänning har jag redan köpt, en enklare modell från Ida Sjöstedt. Vi har ännu inte beställt vigselringen men vi vet hur den ska se ut. Min förlovningsring var rätt maffig så vi har bestämt oss för en alliansring som passar till. 

I veckan kommer min mamma ner till Stockholm och då ska vi leta skor och väska till den stora dagen. Någon som har tips på fina bröllopsskor? 

Själva vigseln blir en enkel tillställning i stadshuset med enbart ett par särskilt utvalda vittnen. Direkt efter vi gift oss tar vi med oss närmsta familjen för att fira på Maldiverna.

Kramar! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.