Cecilia Ehrling Danermark

Dress och galapremiär

Jag har fått många frågor om min dress (shorts och blus) jag hade på mig på 40-årsfesten vi var å förra helgen. Känns superkul att få höra att man har valt fina kläder. 🙂 Den är en Malene Birger och man kan hitta det märket på t.ex. NK och Åhléns. De har även en egen butik i Stockholm samt att man såklart kan shoppa via webben.img_1512.jpg

 

I tisdags var jag och Freddan bjudna av Erwik Communications på galapremiären av Russell Crowes nya film, The Nice Guys. Som vanligt vid sånna tillfällen var det först röda mattan för ”mingelbilder” och några ord till skvallerpressen som gällde. Den här gången var det, utöver standardfrågorna om vårt kommande bröllop, frågor om våra sommarplaner. Ni som följer min blogg vet ju redan om dem.. Ja, våra sommarplaner alltså. 🙂

Jag är långt ifrån en filmrecensent men ska ändå ge mig på ett försök. :p The Nice Guys är en actionkomedi med flera kända namn på rollistan. Utöver Russell Crowe är även skådisar som t.ex. Ryan Gosling och Kim Basinger med. Jag älskar actionkomedier och i mellan åt skrattade både jag och Freddan så att tårarna sprutade. Mellan skratten gav de dock en rejäl känga till länder och storföretag som prioriterar pengar före miljö. Man känner inte direkt igen herr Crowe från Gladiator men i slutänden var det trots allt en väldigt rolig film och vill man få sig ett gott skratt kan vi absolut rekommendera den.13410650_10154109710991327_151909710_o Stor kram på er allihopa!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.