Cecilia Ehrling Danermark

Tack för denna gång!

Nu sitter jag på flygplatsen på Sardinen på väg hem. Trött men väldigt glad. 

Jag har skrattat och dansat i 5 underbara dagar tillsammans med 120 resenärer. Full med energi åker jag hem. Med på resan var många bra inspiratörer och föreläsare. Att åka på en sådan resa kan jag varmt rekommendera. Till hösten kommer jag att åka iväg på 4 olika träningsresor där jag kommer vara en av instruktörerna. Längtar redan till nästa resa. Jag kommer att landa i Sverige imorgon då jag åker direkt till Cinderella för att giga med Tony Irving. På torsdag kväll får jag äntligen träffa Fredrik. Jag har längtat ihjäl mig. Nästa två veckor ifrån varandra. 


Nu dags för boarding! 
Stor kram! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.