Cecilia Ehrling Danermark

Far och fläng

Tänkte ett tag att det skulle bli lite lugnt och skönt efter Let’s Dance men icke. Helt tvärtom. Jag ska i och för sig inte klaga för det väldigt roliga saker jag gör men samtidigt känns det som att jag bara skulle vilja pusta ut här hemma ett tag.

För bara några timmar sen klev jag på planet efter ett några fantastiska dagar i Sölvesborg som jag bloggat om tidigare.

Direkt när jag landade på Arlanda bar det av till köksbordet här hemma för lite planeringsjobb innan Freddan kom hem från sitt jobb.


Nu ska vi hinna med en mysig middag tillsammans innan det är dags att packa om väskan och åka tillbaka till Arlanda. Jag ska nämligen flyga ner till Sardinien för att vara inspiratör och instruktör på en hälso- och träningsresa. Kommer tillbaka till Sverige på onsdag men åker direkt från Arlanda till båten då jag och Tony ska showa och undervisa onsdag kväll och torsdag förmiddag.

Efter det lugnar det dock ner sig lite. Ska bli sååå skönt.
KRAM!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.