Cecilia Ehrling Danermark

Vilken succé!

Igår hade vi premiär av musikalen att flyga högt. Vilken succé det blev! I slutet av musikalen när alla sjöng sista låten kunde jag inte hålla tillbaka…tårarna rann nerför kinderna. 


All musik är specialskriven till musikalen. Här är en av mina favoritlåtar. 

I samband med värdegrundsarbetet i Sölvesborgs kommun driver grundsärskolan tillsammans med deltagare från omsorgen, gymnasiesärskolan och deltagare från grundskola ett projekt ”Tillsammans kan vi förändra och förändras”.                   Detta arbete har sedan mynnat ut i denna musikal som vi nu sätter upp. 

Måste höja alla pedagoger, vilket arbete de gör…helt otroligt. Totalt så är det 120 personer involverade i detta maskineri. Utan dem så hade inget fungerat. Mycket av det som barnen och ungdomarna gör på scenen ska de egentligen inte kunna klara av pga av deras funktionsnedsättningar och sjukdomar. Processen har varit lång men vill man så går det!Stor eloge till alla inblandade!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. goteborgsmamman

    Åh, vad härligt! Ser ut som om ni trivdes som fiskarna i vattnet.
    Hoppas du får en fin dag.
    Kram <3