Cecilia Ehrling Danermark

Genrep

Ligger nu på mitt rum och är helt slut efter alla intryck. Idag hade vi det lilla genrepet på föreställningen Att flyga högt. IMG_1364IMG_1366IMG_1363För mig var det lite förvirrat då jag slängdes in i föreställningen medans de andra har haft denna process igång i två år. I föreställningen spelar jag en mamma och dansar, sjunger och har en del repliker. Imorgon är vi ett till rep på förmiddagen innan det är dags för premiär, då kommer allt att sitta som en smäck.

Senare på dagen hade jag även en lite workshop med 100 barn och ungdomar då vi dansade disco och bollywood.

Nu ska jag passa på och vila lite och läsa någon spännande bok när jag är lite egentid.

 

Stor kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.