Cecilia Ehrling Danermark

Grattis Elisa!

I fredags var det som ni säkert vet final i Let´s Dance. Både Elisa och Bianca var är fantastiskt duktiga och värdiga vinnare. Det har väl egentligen varit en tävling mellan dem sen program ett. De har varit helt outstanding hela säsongen.IMG_1357-2

Inför finalen kom Elisa fram till mig… ”Cissi, du som vunnit flera gånger, hur känns det?” Elisa, nu vet du det. Vist känns det helt fantastiskt?! STORT GRATTIS!!

Efter sändningen var det dags för en hejdundrandes efterfest på Grand Hotel. IMG_1289FullSizeRender-18En rolig grej på festen var när jag och Elisa skulle posera framför kamerorna tillsammans. Vi plockade fram våra gladaste smiles och stod där i en och samma pose…tills vi förstod att det var rörliga bilder. Ha-ha! Måste ha sett sjukt kul ut för de som tittade. 🙂

Eftersom att jag känner Elisa sen flera år tillbaka känns det extra kul att det var just hon som vann. Än en gång, stort grattis Elisa!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.