Cecilia Ehrling Danermark

Att flyga högt

Snart är det dags att hoppa in i taxin som kommer ta mig till Arlanda för att flyga mig till Sölvesborg. Jag har en mycket speciell och nära relation med en särskola i Sölvesborg. Under flera års tid har jag åkt dit och dansat och sjungit tillsammans med barn och ungdomar med funktionsnedsättningar. De har under längre tid haft som mål att sätta upp en större föreställning och den har gången ska det  äntligen bli av. Föreställningen heter Att Flyga Högt och jag ska inte bara hjälpa dem med dansen, jag ska även vara med i showen där jag kommer spela en mamma.

Pedagogerna gör ett fantastiskt jobb och de lägger ner sin själ i det. Kärleken och stämningen bland både barn och pedagoger är obeskrivlig. Ska bli så himla kul.

Här är en bild från sist jag var där nere. Då var även Yvo som vann Let’s Dance tillsammans med Elisa i fredags med.. 10314011_10152391749841327_4629131059826153110_n

Kramar Cissi

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.