Cecilia Ehrling Danermark

Bli på bättre humör

Första gången blev det succé så jag har bestämt mig för att köra igen. Gillar du att röra på dig och dessutom vara eller bli på bra humör ska du fortsätta läsa. Gillar du att vara en surpuppa och soffpotatis kan däremot du sluta omedelbart. 🙂IMG_6068

Den 11 juni kommer jag att hålla i ett dans- och träningsevent i Stockholm på GIH. Vi kallar det Mood Booster Day. Det är en dag där du boostar dig själv med härlig energi. Fokus ligger på att ha kul och precis som namnet säger så handlar det om att bli på bra humör. Oavsett om man vaknade på rätt eller fel sida så är målet att alla ska gå därifrån på ett bättre humör än vad de hade när det kom. Vi klarade det sist och vi fick fantastiskt härlig och underbar respons så ja, gör vi bara på ett liknande sätt är jag säker på att vi kommer klara det igen. 🙂

Jag kommer hålla i tre dansklasser under dagen plus att vi bjuder på två ytterligare träningsklasser och en föreläsning med gästinstruktörer. Som deltagare kommer man få prova på Latino (samba och salsa), Afro och sedan en dans till som deltagarna själva väljer, ”Deltagarnas val”.  Det blir som en favorit i repris från förra gången. De deltagare som var med sist vet vad jag körde för klasser och den här gången får man helt enkelt rösta på vilken av de tre olika danserna jag körde då –  disco, Bollywood eller jive.

Sist hade vi med två gästinstruktörer, MMA-proffset Simon Sköld och f.d. landslagsgymnasten och kiropraktorn Jonas Gustavsson.
IMG_6052
IMG_6054IMG_6028IMG_6040Båda två var väldigt uppskattade och det var en bra mix i förhållande till dansklasserna jag körde. Denna gång kommer Jonas tillbaka och  jag har även med mig en annan Let’s Dance-vinnare, Maria Bild. Hon vann Let’s Dance 2006 tillsammans med snyggingen Måns Zelmerlöv. Utöver att hon har dans som jobb så jobbar hon även som fitnessintrsuktör och inspiratör. Den här gången kommer hon hålla i en yogaklass som jag verkligen ser fram emot. Jag brukar normal sätt försöka vila mellan mina egna klasser men den här vill jag inte missa så jag tänker såklart vara med och köra själv.

Förra gången hade vi turen att några av mina sponsorer var med och bidrog med givaways.  Det var bland annat en goodiebag fylld av produkter från Lumene och två böcker av Tony Irving samt att Skånemejerier stod för en smarrig energiboost i eftermiddagspausen. Vi hoppas kunna lova att de är lika generösa denna gång.

Är ni sugna att vara med gå in och kolla här och är ni nyfikna på vad det är för nivå på dansklasserna, leta upp MoodBoosterEvent på Instagram, där finns det lite filmklipp.

Jag lovar att ni kommer att ha en toppendag tillsammans med mig och de andra instruktörerna. Men vill ni vara med får ni skynda er, dagen är redan nästan fullbokad. Bara 16 plaster kvar.

Hoppas på att få se några av er den 11 juni.

KRAM!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.