Cecilia Ehrling Danermark

Spa By Us

Idag fick jag möjligheten att besöka ett supermysig spa på Riddargatan på Östermalm som heter Spa By Us, och gissa om min kropp välkomnade det.IMG_1089

Att ha dans som jobb och och att ofta stå i rampljuset är långt ifrån så glamouröst som många kan tro. Det kräver mycket och hård träning och sliter ordentligt på kroppen. Även om jag inte själv är med och tävlar längre i Let’s Dance så är jag fortfarande med och kör ca 4 dagar i veckan för öppningsnumret och andra event vid sidan om. Utöver det har jag andra shower, undervisning, lektioner, mm. Jag har tränat så gott som varje dag sen i början av februari så nu börjar kroppen bli ordentligt sliten så detta besök mottogs med enrom glädje av kroppen.

Spa By Us hade ett stort utbud av en rad olika härliga behandlingar och jag hade jättesvårt att välja. Det fanns så många som jag skulle vilja ha provat. Till slut föll lotten på en blandning av sport- och traditionell svensk massage. Sååå skönt!IMG_1087

Man kunde som sagt välja på en uppsjö av olika behandlingar. Manikyr, pedikyr, olika massagebehandlingar, hårborttagning, mm. Ja, listan var lång så vill man kan man bli fixad från topp till tå på.

Efter behandling fanns det möjlighet att krypa ner i deras jacuzzi och fortsätta njuta.

Man kan också ordna sitt lilla egna event men ett gäng kompisar vilket jag tror jag ska göra någon gång med tjejerna. Lite behandlingar, skvaller, bubbeldricka och jacuzzi. Hur toppen låter inte en sån eftermiddag?IMG_1082

Kan helt klart rekommendera det stället. Kolla in här för mer info.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.