Cecilia Ehrling Danermark

Tankar kring bröllopet

Precis när jag hade träffat Fredrik visste jag att det var mannen i mitt liv. Det var han jag ville gifta mig med och bilda familj.  
 Väldigt tidigt frågade Fredrik om jag ville skaffa barn eller gifta mig först. Jag svarade, gifta mig. Jag ville vara smal och fin på mitt bröllop.Varken jag eller Fredrik är troende och vi kommer inte att gifta oss i kyrkan utan kommer att göra det utomlands tillsammans med närmsta familj. Resan är bokad och klar och i december åker vi till Maldiverna och blir Herr och Fru Danermark. Eftersom vi måste fixa alla papper hemma i Sverige först är tanken att vi ska gå upp till rådhuset precis innan och viga oss tillsammans med två av våra vänner som parade ihop oss.

Snart kommer också jakten på klänningen eller klänningarna att börja. Vad ska man ha på sig när vi gifter oss på detta sätt. Ingen stor vit puffig sak i alla fall.

Kram 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maggan

    Ni är så fina och passar så bra tillsammans. Haft förmånen att få träffa er båda två på Mallorca i sept/oktober förra året! Ni är lika vackra både på insidan och utsidan. Önskar er all lycka ?

  2. Therese

    Min fina vän gifte sig precis på stranden på Aruba. Hon hade en enkel vit bröllopsklänning med smala axelband och hennes man hade en vit skjorta och linnebyxor. De var superfina!
    Vad mysigt att gifta sig på Maldiverna!
    Kram