Cecilia Ehrling Danermark

En helvetes natt

Vilken natt! Kändes som att huvudet skulle sprängas sönder. Har nog aldrig upplevt sån huvudvärk tidigare och självklart så hade vi inga huvudvärkstabletter hemma. Tror inte Freddan tyckte jag var världens bästa flickvän i natt men han var världens bästa fästman. Jag väckte honom var och varannan minut pga av min helvetshuvudvärk och varje gång masserade och tryckte han på mitt huvud så att smärtan la sig. Till slut fick han nog på mitt jämmer så att så fort affären öppnade, kl 07.00, studsade för att handla Ipren och frukost. När han sedan kom hem lät han mig sova för att sen väcka mig med en pannkaksfrukost. Tror att jag har världens bästa kille! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.