Cecilia Ehrling Danermark

Familjemiddag 

Igår kom mina föräldrar och min bror på middag. Självklart stod Freddan för matlagningen eftersom att…ja, vi sammanfattar det med att han är bättre än jag på matlagning. Vi började med lite bubbel och god italiensk chark medan Freddan ordnade huvudrätten.  Färskpasta med en supergod champinjon- fläskfilésås på grädde, dijonsenap, rödvin, vitlök, parmesanost, mm. Smaskens! Jag tog på mig ansvaret för desserten. Det blev en vit chokladmousse som är svår att misslyckas med. Efter middagen däckade vi alla i soffan framför Mello. Freddan var kanske inte helt nöjd med programvalet men han verkar ha överlevt. 🙂

En lyckad lördagkväll om du frågar mig. Idag väntar en dag full av dans. Först egen träning i ett par timmar och sen ska jag undervisning på Mälarsalen.

Kram på er!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.