Cecilia Ehrling Danermark

Mood Booster Day

Jag kom på att jag glömt berätta om en dag som ni absolut inte får missa! Jag ska hålla i ett eget träningsevent, Mood Booster Day. Ska bli så himla kul!

Jag har väldigt ofta varit med som instruktör/inspiratör och föredragshållare på träningsresor, träningsdagar, osv. men för första gången ska jag hålla i en helt egen dag. Kommer bli en superkul dag och jag är redan så himla taggad!amelia bollywood

Jag kommer hålla i tre dansklasser. Jive, disco och bollywood. Utöver det så kommer jag hålla ett litet föredrag där jag bl.a. kommer berättar om vad som händer bakom kulisserna på Let´s Dance. Dansklassera är inte i par utan det är lite mer som traditionella gympapass, fast roligare och med mer fart. Med mig kommer jag ha MMA-proffset och PT’n Simon Sköld samt f.d. landslagsgymnasten och kiropraktorn Jonas Gustavsson som kommer hålla i varsitt fyspass. Lunch och alltihopa ingår såklart.FullSizeRender

Okej, bilden ovan är sjukt suddig men jag tror ändå att ni fattar grejen. Mina pass kommer fokusera på rörelseglädje och tanken med hela dagen är att man ska ha kul med många skratt, och att man såklart ska få bra träning. Mitt mål är att när man går därifrån så ska man vara på ett bättre humör än när man kom. Där av namnet Mood Booster Day.

Eventet är redan till hälften fullbokat så vill du komma och ha en superkul och härlig träningsdag tillsammans med mig så skynda dig att anmäla dig innan det blir fullbokat. Vi kommer att köra på GIH i Stockholm lördag den 12:e mars.

Spana in www.moodbooster.se för mer info, där kan ni även (intresse)anmäla er.Mood2Insta

Hoppas på att få se er där. Kommer bli en superkul dag!

KRAM!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.