Cecilia Ehrling Danermark

Hur jag träffade Fredrik

I somras började en av mina närmsta vänner Jeanette och hennes kille tjata om att jag skulle träffa en kille som heter Fredrik. ”Han är jättetrevlig och ni skulle passa så bra ihop men han bor i Australien.” Australien?! Hur tänker ni nu? Jag ska i alla fall inte flytta! Sen tänkte inte mer på det. Tjatet fortsatte och vad jag inte visste var att det tjatades även på Fredrik från annat håll. Hans storebror som jag träffat innan hade sålt in mig och ville mer än gärna att Fredrik skulle flytta hem till Sverige.

Till slut lade jag till Fredrik på sociala medier och vi gillade varandras saker fram och tillbaka men inget mer. Jag visste att Fredrik var hemma i Sverige över sommaren för att hälsa på familjen men hur länge han skulle stanna visste jag inte. Tiden gick och Fredrik hade inte mycket kvar på sin semester då han till slut skrev till mig och sa ”Nu har jag hört alldeles för mycket bra saker om dig för att inte ses.” Jag var då borta på jobb så vi  bokade in en date först en vecka senare. Under den veckan skrev vi till varandra nästan dygnet runt. Vi satt som klistrade vid våra mobiler och vi lärde verkligen känna varandra. Allt kändes superbra och spännande och det kändes nästan som att allt var klart, att vi var ett par, redan innan vi träffats. Självklart var jag lite rädd att det inte skulle kännas lika bra och härligt när vi väl sågs men när vi möttes för första gången var det blixtar och pang och boom. Kärlek vid första ögonkastet. Vår första date varade i tre dygn innan Fredrik var tvungen att resa tillbaka till Australien.

Innan han åkte hem till Australien lovade han att komma tillbaka. Tre veckor senare stod han i min hall med endast en resväska med sig tillbaka. Han hade avslutat och sålt allt där borta för att få vara med mig. Sedan den dagen har vi bott ihop och nu är vi förlovade och har ett underbart liv tillsammans.

Bilderna är från våra första dagar tillsammans i Sverige efter att Fredrik hade flyttat hem. Den helgen umgicks vi med paret som parade ihop oss, Jörgen och Jeanette. De brukar skämta om att vi måste döpa våra barn efter dem. Den helgen var helt magisk. Sommar, sol, skärgård och kärlek.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.