4 kids and braids

Härlig underhållning

God natt tisdag!

God morgon onsdag!

Hoppas att ni alla haft en riktig härlig dag.
Min dag började med sovmorgon. Micke behövde åka in till kontoret och kunde då lämna tjejerna i skolan när han ändå åkte förbi. Jag har varor så himla trött de senaste dagarna. Har nog mycket med att göra att jag somnar alldeles för sent, Sedan har jag märkt att när jag blir lite extra stressad för något blir jag tröttare.

Min dag har annars bestått av fix hemma. Förberett ett jobb som jag ska göra imorgon,

Hämtade upp trillingarna när de slutade. Mollie hade hemundervisning. Fick besked i em nu kommer hon ha det på heltid framöver.

Såg någon bild att det var internationella popcornsdagen så jag överraskade tjejerna med att fixa lite kvällsmums!

Eftersom ugnen är trasig så fick de bli en färdig kladdkaka. Poppade popcorn som jag sedan karamelliserade. Så enkelt att göra. 1 msk smör och 2 msk socker per dl popcorn. Smälter i stekpannan tills de fått en brun ton. Sedan bara blanda med popcornen. Blir så himla gott!

Blev pysselsugen medan jag höll på så det fick bli en vimpel också. Ett snöre, vitt papper, lim och 2 grillpinnar ?

Så gott!

Em/kvällen gick fort förbi. Tea hade onlinefys. Maja var hos en kompis. Passade på att gå en promenad innan jag hämtade upp henne!

Har bestämt mig för att köra veckomål. Denna veckan ska jag försöka gå minst 80 000 steg köra 2 styrkepass och 2 yogapass.

Har samlat ihop så här många steg.

Har planerat köra styrka imorgon om kroppen känns pigg!

Hjälpte Tilda med hennes franskaglosor. Sedan avslutade vi kvällen med att se:


Lättsam underhållning å så kul när man fick se dom utföra sina hobbies/yrken! Finns att se på SVT play.

Nu ska jag försöka sova. Lite sovmorgon imorgon också då trillingarna börjar 8.30
Sov gott ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.