4 kids and braids

Något man inte vill tappa bort

God natt måndag!

God morgon tisdag!

Förstörde den här dagen för mig själv imorse. Somnade alldeles för sent. Kom upp helt ok. Smidig start med alla tjejerna, Hann fixa håret på trillingarna på 10 min.

Kände mig riktigt pigg å fick för mig att gå en promenad efter lämning. Minus någon grad i luften och koppen kändes helt ok. Plockade upp telefonen ur fickan. Lade ner den igen. Glasögonen immade igen lade ner dom i fickan. Fortsatte promenera. Lät som att jag tappade något. Såg inget inbillning. Fortsatte trampa. Tänkte runt 5000 steg var lagom.

Gick förbi skolgården och lämnade min mössa och mina vantar.Skolan ligger precis bredvid Ica där jag parkerat.  En av tjejerna hade glömt mössan och vantarna hemma. Började känna mig lite frusen. Gick in på Ica. Tänkte åka hem göra en smoothie och dra igång jobbdagen. När jag står och ska betala är mitt plånboksfodral borta. Jag tappar bort den hemma HELA tiden. Lyckades ändå betala med telefonen. Har mitt kort registrerat där i. Pratade med hon i kassan. Vi brukar småprata lite granna. Hon är väldans trevlig! Hon såg säkert på mig hur stressad jag blev. Gick ett varv runt i butiken. Sa vad jag tappat.

Gick till bilen kanske hade jag lagt fodralet där. Nej! Messade Mollie visst hade jag med fodralet imorse. Har hänt att jag glömt. Japp det hade jag.

Att tappa bort korten är en sak med körkortet. MARDRÖM!!! Ringde Micke hur han nu skulle kunna hjälpa mig. Började nästan gråta. Du får väl gå tillbaks å kolla. Det hade jag redan tänkt såklart. Har nog aldrig gått 5000 steg så fort. Å inget fodral hittade jag.

Var helt slut när jag kom tillbaks till bilen, Blev så besviken på mig själv. Hur kan man vara så slarvig.
Å det är som sagt inte första gången.
Tårarna trillade när jag körde hemåt.

Micke lugnade ner mig och jag ringde och förlust anmälde körkortet. Spärrade för kortköp på alla köp. Flyttade över alla pengar. Läskigt egentligen att man kan blippa utan kod. Dock inga större summor men ändå.

Efter någon timma fick jag för mig att kolla min facebook och Messenger.  Vet inte varför. Går nästan aldrig in där längre. Hade precis fått ett meddelande.

Alltså jaaaa!!! Ibland har man tur å jag älskar att det finns ärliga människor. Den hade hittats i bland kundkorgarna. Hon i kassan hade letat upp mig på Facebook och skrivit direkt! Jag kunde ändas ut!

Dock tog morgonens aktivitet på nästan 10000 steg och oron för mitt körkort all min energi så idag blev det inte alls mycket gjort.

Gick in på Ica och hämtade fodralet när trillingarna slutade. Köpte tulpaner till hon i kassan.

Tjejerna gav mig lite energi så det blev mellis smoothie istället. En riktigt mumsig sådan.


Tilda och Maja hade en kompis hemma. De 3 gav sig ut och åkte pulka. Tea var hos en kompis och innan vi hämtade upp henne gick jag och Micke en lugn promenad i Nynäs. Mysigt att bara gå och prata. Nyttigt också att få den tiden ibland.

Kvällen har gått åt till att skruva ihop skåp för klädförvaring. Hade 2 små byråer tidigare. Den ensa lyckades jag välts och bryta sönder. Den andra gjorde jag sönder när jag skruvade ihop. Ogillar faner ibland..

Nu har vi köpt 2 skåp i trä. Visar mer framöver när det blivit lite mer iordning. Tror det kommer bli riktigt bra. Har sedan vi blev föräldrar aldrig haft den här tiden att kunna fixa. Eller har helt enkelt inte prioriterat det så mycket.

Nu ska jag försöka sova! Hoppas på en riktigt härligt kreativ jobbdag imorgon

sov gott

?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.