4 kids and braids

Som MacGyver, hur lyckades vi?

God natt söndag!

God morgon måndag!

Precis jobbat klart. Tog lite drygt 2 timmar att reducera ihop ett utkast. Gjorde om ett jobb jag gjorde igår. Blev inte riktigt nöjd. Testade en annan idé idag och den blev så mycket bättre. Så kul att jobba med redigering när jag har bra material.

Jag älskar att kunna jobba hemifrån. Svåra ibland är när man behöver jobba på helgerna att hitta det där lugnet. Det optimala lugnet hittar jag när alla somnat. Då kan jag även vara riktigt effektiv.

Imorgon är det skola för alla. Jag har ett nytt jobb att fota och göra utkast för. Ska även försöka fortsätta röja och fixa här hemma. Målet är att spackla sovrummet och lilla rummet utanför.

För tjejerna har det varit kompislek idag.

Jag och Micke åkte iväg på ett kvällsärende. Jag skulle under tiden medan vi satt i bilen hjälpa en av tjejerna med inlogg till ett spel. Det slutade med att vi lyckades ändra en inloggning för Micke som blev mindre bra. Vet inte hur vi gjorde.  Lustig lösenord blev det. Kanske inte så tokigt ändå han kommer aldrig glömma bort det! Blev ett gott skratt!

Sänggaveln som stått i köket sedan november lyckades vi få upp idag. Min man är lite som MacGyver ni vet han som är så grymt påhittig i tv serien med samma namn. Eller inte bara ibland utan ganska ofta. Han slutar liksom aldrig att förvåna mig! Idag lyckades han få upp sänggaveln utevägen med hjälp av ett spännband. Jag å Mollie hjälpte till men hade nog inte gått utan hans finurliga lösning.

Nu står den där i sovrummet och jag är så nöjd.
Jag har drömt om en sådan här gavel länge, Vi snickrade en i trä för många år sedan som fått hänga med men innan dess har jag aldrig haft någon.

Jag flyttade även upp ett bord som ska få agera sängbord och piffade lite. Alltså det är bland det roligaste som finns!


Vårt rum är det enda rummet på övervåningen som inte har ngn snedvägg. Eller ja det lilla rummet utanför oss har inte det heller. Älskar snedväggar men det är ibland svårt att möblera som man vill. Håller på att göra om en gammal sänggavel till Majas rum. Har kapat den efter lutningen på väggen. Kommer visa bilder om den blir bra.
Nu är det dock dags att sova.
Kram å sov gott

?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.