4 kids and braids

Kanske hittat en form som passar mig

Hej lördag!

Nattinlägg idag också.
Haft en riktigt bra dag. Jobbat kört veckans 2:a yoga pass och nu ikväll efter att ha sett på Talang gick vi upp och fortsatte snickra i sovrummet.

Jag tror jag kan ha hittat ett pass som passar mig. Kör via ViktVäktarnas app.

 

 

 

 

 

Passet är på engelska och det är lite tempo i det. Enkla övningar man håller på ungefär i 25 min. Bra övningar och det kändes så bra i kroppen efteråt. Jag ska ge det några gånger till innan jag utvärderar det mer. Återkommer!

Trillingarna har hängt med varandra. Spelade om en nu fredagsdans bla.

Inga adlinks bara tips!

Tröjorna kommer från Gina Tricot den grå finns här.

Teas pyjamasbyxor dom rutiga kommer från Lindex men verkar tyvärr helt slutsålda.

Tilda längst till höger har svarta velour byxor från Gina Tricot. Vi har jag och Mollie också fast i andra färger. Så bra kvalitet. Ni hittar dom här.
Mössorna finns hos Lindex finns här. Just nu 30% rabatt!

Tillbaks till sovrummet. Vet ni nu har vi en vägg och en dörr in till vårt sovrum. Ska fota och visa bilder framöver. Det blir så mycket bättre än jag trodde. Sovrummet är inte stort men jag älskar när det är lite mindre blir liksom mysigare då. Nu måste vi försöka få till lite förvaring. Det blir som en liten hall utanför vårt sovrum och Majas rum.

Se om jag kan fota lite imorgon.

Känns märkligt att inte ha något bokat på helgerna. Vi är ju alla så vana att livet är fullt av aktiviteter. Jag ska göra 2 utkast enda vi har på agendan. Kom precis på en plan för det ena jobbet, Oftast får jag en tanke direkt när det kommer till jobb. Ibland måste jag bolla idéer med mig själv.

Nej nu försöka sova!

Sov gott ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.