4 kids and braids

Sovrumstatus och mumsig middag

God kväll torsdag!
Bästa dagen imorgon det är FREDAG! Eller det är ju fredag nu…

Alltså vet ni. Vi eller Micke har lagt golvet i sovrummet. Det blev så bra! Vi har valt samma golv som vi har i hallen utanför. Drömmen är att lägga samma golv i alla rum på övervåningen. Det är ett parkettgolv i EK Cappuccino. Älskar färgskiftningarna!

Fick även upp stommen till väggen. Tror det kommer bli så bra! Imorgon ska vi nog försöka sätta upp gips och isolera. Sedan återstår mitt jobb spackla och måla. Ska fixa taklister i själva sovrummet. Byta plats på gardinskenan vi haft till draperiet framför vår säng. Den ska få sitta vid fönstret. Ta upp ett bord vi har nere. Bordet ska få agera sängbord tror jag. Hoppas också att vi kan få upp en sänggavel som står nere i köket den den levererades hem. Den är tung och måste bäras in utifrån genom Mollies balkong…

Tänker så här:

Vita mörkläggningsgardiner, diskret enkel sänglampa, ett blomstermoln och den svarta sänggaveln.

 

Vitt mörkläggningstyg tyg.se finns här 

Sänggavel soffadirekt.

Lampa Philips hue.

Blomstermoln Bloomaway.se kan du beställa här 

Så här ser det ut just nu.

Dagen började annars riktigt segt. Jobbade alldeles för länge i natt. Var så trött imorse, Tjejerna var också lite trötta men inte som mig. Micke hann skjutsa dom innan han gick ut och jobbade. Fick lite sovmorgon. Så uppskattat!

Blev några timmars jobb på dagen och jobbar nu. Tog en bloggpaus. Fördelen med att kunna styra sin arbetstid  Ska dock avsluta snart och fortsätta med utkastet imorgon.

Fixade riktigt mumsig middag. Micke och trillingarna åt hotwings till medan jag och Mollie höll oss bara till grönsakerna.

Skivade blomkål, delade brysselkål och potatis. Lade på kvisttomater. Flingsalt, peppar och olivolja. In i ugnen 25-30 min 225 grader.
så här såg det ut innan

och efter

Så himla gott!

Imorgon kör Mollie igång med distansundervisning. Varannan dag framöver.

Trillingarna ska till skolan som vanligt.
Nej nu måste jag jobba klart!

Sov gott å kram från mig

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.