4 kids and braids

Idag började säsongen och vi har påbörjat ett efterlängtat projekt

God kväll tisdag!

Allt bra med er?

Alltså idag drog det igång. Trillingarna är grymma på att gå upp på morgonen. Det har dom från Micke. Jag är världens morgon tröttaste. Minns när jag jobbade på hotell och jobbade natt, kväll och morgonpass. Natten och kvällen inga problem. men bytet kväll till morgon hemskt. Ibland lyckades jag aldrig somna 😉 Men det funkade då när man bara hade sig själv att ta hand om .

Kunde inte somna igår kväll… Å det kunde inte tjejerna heller så idag har vi varit rejält trötta allihop. Jag har blandat jobb med lite hemmafix.
Lyckan när solen kikade fram!

Idag drog Teas konståkningssäsong igång. Får se om det blir någon is i slutet av månaden. Just nu kör de online fys 2 pass i veckan. Tea tyckte det var riktigt kul att komma igång. Mollie kör också med innebandyn. Vet inte när fotbollen med Milan drar igång om det kanske också blir i slutet av månaden.

Lagade riktigt enkel och god middag idag.  Ändrade lite i receptet så det blev som en kasslerlåda.

Strimlade skalad mjölig potatis, lök och kassler. Varvade i en smord form. Hällde över matlagningsgrädde, riven ost. Kryddade med timjan, flingsalt och peppar.
225 grader i 45 min.

Serverade med en sallad på ruccola, körsbärstomater och min favorit lite balsamico över.

Jag använde

2kg potatis

400g kassler

1/2 gul lök

5 dl matlagningsgrädde

1dl riven ost

timjan, salt och peppar

När alla äter och uppskattar det man lagar känns det extra roligt. Jag tycker egentligen inte  matlagning är så kul.

Gillar när det inte krävs massa ingredienser och är enkelt att fixa.

Ska faktiskt avslöja ett projekt vi ska göra framöver. Kommer nog hålla på ett tag. Vi ska äntligen göra om vårt kök. Vi har inte riktigt bestämt vilket det blir ännu. Men det lutar åt ett grått. Vi kommer börja med att byta kyl och frys vilket vi faktiskt redan gjort. Fixade igår så projektet är faktiskt igång. Vi kommer göra allt vi kan själva och göra en del i taget. Anledningen till att vi byter är att köket är slitet och börjar gå sönder.

Nu ska jag jobba en stund. Förbereda inför morgondagens jobb.
Kram å sov gott

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.