4 kids and braids

Minns ni Jane Tennison, vårskor å anti stress

God kväll måndag!

Hittade precis en ny serie!!! Vill typ gå och lägga mig och titta på den nu. Nostalgi minns ni i mördarens spår med Helen Mirren? Ruggigt otäck serie men jag älskade den!

De har släppts en ny!

Man får följa Jane Tennison i början av hennes karriär. Finns på SVT play.


Skulle vilja se om dom gamla. Finns hos discshop.se bild därifrån.

Älskar ju brittisk kriminalserier ?

Lyckades komma upp ännu lite tidigare idag. Hämtade ut trillingarnas skor som de köpt för julklappspengar. Ni undrade vems som vad vems.

Teas skor Nike  finns här

Majas skor från Eskor finns här.

Tildas skor från Zalando finns här

Sedan hade Tilda fått ett paket i brevlådan. Hon blev helt överlycklig. Detta är typ en grej man trycker på för att bli mindre stressad. Har testat och jag kanske kan förstå hennes glädje över att den äntligen kommit. Fattade ingenting först när hon sa att hon ville köpa en sådan…

Vi köpte den från fyndiq sök på ”pop it”

Finns massa olika lägger en länk här

Tjejerna håller på att testa kläder inför imorgon. Trillingarna är riktigt taggade. Jag hamnade på soffan. Ska dock ta mig upp därifrån. Måste röja. Vi drog visst igång flera projekt samtidigt. Sovrummet kanske påbörjas imorgon.

Ha en underbar kväll

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Var ute igår o skulle köpa skor t Miranda, tillslut hittade vi ett par hon gillade, men innan vi kom till kassan kom hon på att- mamma, jag tror inte jag kommer använda de… suck! Men bra att vi inte hann köpa iaf… Det är bara det att de hon hade innan jul nu är för små… Idag första dagen får hon ta de iaf…? och efter skolan tar vi en sväng till nästa skoaffär… svårt m vinterskor t ”coola” tjejer som hellre blir blöta än har ”fula” skor..
    Kram på fig!