4 kids and braids

Tiden får gärna går fort mamma

God kväll onsdag!

1 vecka kvar av jullovet. Ett annorlunda men ok lov. Vi är lite smått rastlösa allihop. Trillingarna längtar lite till skolan. Tea vill att det ska bli den 24 januari helst igår. Hon älskar sin konståkning och är ju van att träna ofta och mycket. Vi får väl se om de öppnar upp för träningar igen efter utsatt datum. Hon sa igår mamma tiden får gärna gå fortare.


Vi är ju vana att vara väldigt aktiva och spontana. Älskar tiden vi får tillsammans men vi umgås även mycket i vanliga fall. Förstår att detta är nödvändigt men hoppas dock snart att allt ser annorlunda ut.

Jag får nog erkänna att jag är den som är mest rastlös. Älskar att ha saker att se fram emot. vår kalender är tom. Vi hade planerat att åka skidor på lovet men hoppade det . Vårt liv är ju även till stor del tjejernas aktiviteter. Blir ju stressigt ibland men vi älskar det ändå och det förgyller verkligen livet att tex hänga i ishallen. Micke han anpassar sig oftast efter läget. Han är grym på det. Hur är du?

Jag har jobbat idag. Tog flera timmar mer än jag trodde. Men blev nöjd med utkastet jag skickade in så det kändes ändå ok. Blev ingen tid över för dagens träning. Men ny dag imorgon. Kanske kan vi göra en utflykt.

Nu ska vi titta vidare på en serie vi fastnat i Designated Survivor å mumsa frukt och Ferrero Rocher!

Ha en underbar kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.