4 kids and braids

Språkval

Hej tisdag!

Hoppas allt är bra med er!

Vi har intagit soffläge. Kollar serie Hanna med Joel Kinnaman riktigt bra!

Har precis förhört Tilda på hennes glosor. När trillingarna började 6:an fick de testa på alla 3 språk de skulle välja mellan. Det slutade med att Tea och Maja valde spanska som Mollie. Tilda valde franska. Micke har läst spanska och jag franska. Dock minns jag typ ingenting tyvärr.

Får se om jag lyckas minnas något när jag hjälper henne med läxorna.

Blir nog tidig säng idag.  Sov lite dåligt i natt. Drömmer om jobb ? Sedan har jag riktigt härlig träningsvärk från igår när vi körde Padel. Så grymt roligt. Var bara jag och Micke som spelade. I slutet hittade jag på nya regler. Att bollen fick studsa hur många gånger den ville. Ute ur spel först när den typ rullade. Blev mer springande då.
Så kul att testa nytt!
Nu ska jag fokusera på serien. Spännande!!!

Ha en underbar kväll 🙂

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Mina har modersmål spanska, och eftersom de är gödda i Tyskland då tyckte de det var kul m Tyska som språkval. Miranda har precis börjat, och gillar det jättemycket. Cassandra har supertufft nu med Allt och livet i allmänhet… går hos kurator o Bup för depression o/eller utmattning, vi vet inte riktigt.. ?hon pallar inte tyskan alls just nu.. och nästan inget annat heller faktiskt.. ??
    Jag undervisar en 6a i spanska. Till idag hade mina elever fått baka muffins.. lyx att äta muffins på lektionstid. KRAM fina Karin