4 kids and braids

Kakrecept, inte dricka vattnet å räkpasta

God kväll måndag!

Hoppas ni alla haft en härlig start på veckan. Det har jag även fast jag varit lite trött. Hade behövt en ordentlig sovmorgon i helgen som var.

Mollie hade en härlig helg i Linköping. Blev en vinst en oavgjord och 2 förluster. Tuff cup med många bra lag. Men hon var nöjd med helgen.

Här hemma hade trillingarna 2 matcher. En bortamatch i lördags å en hemma igår. Blev vinster i båda matcherna.
Vi hann ha lite tjejmys även fast alla 3 somnade tidigt i både i fredags och lördags. På lördagkvällen blev hann det dock lite jobbigt. I fredags dök det upp ett meddelande på Facebook att det hade kommit bakterier 🦠 i vårt vatten. Bakterierna kan orsaka magsjuka… ordinationer drick inte vattnen. Koka allt vatten förutom det du ska ha i matlagning. Galet svårt att glömma. När vi gjorde fruktsallad bad jag en ev tjejerna att skölja vindruvorna. Vilket vi inte skulle gjort såklart utan ja kokat vattnet först. Vi  fick typ alla lite ont i magen men tror vi bara blev påverkade av själva tanken. För när vi vaknade mådde alla bra! Tilda kom på den smarta tanken att sätta dit lappar.
Lite shopping hann vi också med eller det var mest jag som shoppade. Hör inte till vanligheten! Majas köpte den här tröjan  som många frågat om. Den ommer från Kappahl.

Fixade morgonens frisyrer. Micke lämnade i skolan och jag drog igång och jobbade. Måndagssmothie fixade jag

och så hann jag göra klart 1 av 2 jobb. Hade lite för stora ambitioner med ett av jobben. Får nog tänka över en ny strategi tills imorgon. Sova på saken helt enkelt. Ett lunchbreak nere i hamnen. För att sedan hem å jobba igen.

Mollie hade kompis med sig hem efter skolan. Vi hämtade upp trillingarna som var hos en kompis. Skjutsade Maja till dansen. Street idag. Under tiden tog vi en promenad i hamnen. En underbar sensommarkväll.

Lagade mumsig middag, räkpasta med gräslök du hittar receptet här. ICAs matkasse familj kommer receptet ifrån.
Ett träningspass i garaget och sedan soffan. Såg 1:a avsnittet på säsong 2 Bröllop, begravning och dop.

Nu sova och kanske att jag hinner lyssna klart på min ljudbok. Har inte riktigt fattat grejen tidigare. Lyssnar typ hela nu tiden. Men

Höll alldeles på att glömma receptet på Dumlekakorna

finns här. Vi körde med Dumle jordgubb blev så gott med den lite söta smaken av jordgubbe 🍓

Sov gott 🥰

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.