4 kids and braids

Brukar ju inte vara ifrån varandra

God kväll fredag!

Vi skulle ha tjejkväll och fredagsmys.

Dom sov redan 21.30. Ovanligt tidigt för att vara i alla fall Tilda och Maja. Tea brukar somna tidigt. Inte så konstigt om hon var trött i och för sig m. 2h is nu ikväll.

Micke lämnade imorse och jag drog igång och jobbade direkt. Städade lite å fixade hemma. Ell lunchmöte och lite rekvisita inköp inför ett samarbete. Hem fortsatte fixa. Hämtade upp tjejerna i skolan. Gick igenom intervju frågorna så att de var lite förberedda.

Det största när det kommer till media grejer är ju helt klart tv programmet vi var med i. Även när vi blev inbjudna till att vara med i direktsänd tv. Trodde aldrig mina nerver skulle fixa.

Var lite nervös inför dagens intervju även om det inte var direkt bara jag i fokus utan mer trillingarna. Det blev en otroligt mysig och avslappnad stund med 2 helt fantastiskt proffsiga personer. Så härligt att tom kunna känna sig bekväm när man blir fotad.

Ska bli så kul att se när det publiceras.

Micke och Mollie ville inte vara med. Under intervjun åkte dom båda mot cup i Linköping. Såg precis matchen blev 4-4  Så himla kul ändå att kunna se hemifrån. Hade dock mer än gärna varit på plats. Tjejerna tyckte att Micke kunde komma hem å sova hemma. Saknade honom. Vi är inte från varandra så mycket.

Tillbaks till eftermiddagen. Trodde Teas träning började 17… Vi rullade mot ishallen vid 16.50. Inne i ishallen hittade hon inte sina träningskompisar… De var redan i full gång med träningen. Hon började 16.30…. Ska dela så att hon också har koll kan vi hjälpas åt!

Hon var så taggad på träning och blev såklart besviken att hon kom försent. Det gick dock över snabbt när hon väl kommit igång.

Efter ishallen åkte vi hem. Värmde panpizza till middag Ni vet ibland finns liksom ingen energi kvar. Spelade en omgång memory sedan ville  dom gå å lägga sig. Tog inte lång tid innan dom sov allihop.

Det tar helt klart på krafterna med längre dagar. Denna veckan övar dom spanska fraser å ord. Så härligt att höra när de presenterar sig och svänger med hela fraser. Tror det lutar åt alla 3 väljer spanska men vi får se.

Har precis sagt godnatt till Mollie. Nu ska jag lyssna på ljudbok en stund å sen sova jag också. Samling 9.15 imorgon. Fotbollsmatch för alla 3.

Lyssnar på den här.

Så himla bra! Hon har precis budat på en soffa. En rosa second hand. Pojkvännen vill ha en ny modern i blått…

Sov gott ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ingmarie

    Vad roligt att läsa om fredagen och vad snäll du är när du beskriver oss,! Trist att Tea blev sen, men det verkade ju ha rett upp sig. Det var helt fantastiskt att möta hela familjen, som ett härligt glädjebad! Jag var på så gott humör när vi åkte från er. Tack!