4 kids and braids

Märks så tydligt

God kväll tisdag!

Helt förvirrad när jag hela dagen trott det varit onsdag.
Segstartad morgon för mig i alla fall. Micke drog tidigt till jobbet. Tilda å Tea är ofta morgonpigga. Inte vi andra…

Maja å Tea hade egentligen sovmorgon idag. Många som frågat om de inte går i samma klass. Det gör dom. Klassen har dock vissa uppdelningar som när det kommer till teknik å hemkunskap. Tilda hade hemkunskap idag. Var toktaggad men var för mycket lök ? å vitlök ?i receptet enligt henne.

Grått väder = hopplöst att fota samarbrte. Fick göra klart utkast som jag hade material till. Blev 3 st. Tog lite drygt 4 timmar att fixa till.

Oftast när man får samarbete har man en brief att hålla sig till. Man får sedan försöka använda sin kreativitet och skapa utifrån den. Ibland får man helt fria händer men händer inte så ofta.

Lite städröj på det innan det var dags att hämta tjejerna. Maja skulle träffa en danskompis innan sitt discopass så henne lämnade vi av på vägen hem.

Blev sedan ishallenhäng för mig medan Micke hämtade upp Maja och åkte sedan vidare direkt med henne å Tilda till fotbollsträningen.

Trötta trillingar idag. Både innan och efter träningar. Märks så tydligt att det börjar bli tuffare i skolan. Mer allvar. Intensivare dagar å framförallt längre dagar. Sedan inte glömma allt som händer runt omkring. Stor skola med många barn. Denna veckans favoritämne kan bli nya språket dom testar, spanska!

Inte ofta mina barn somnar strax efter 21 men ikväll gjorde en av dom det.

Själv har jag känt mig lite piggare varje dag som går. Framför allt gladare. SkojsrSka fortsätta träna och allt räknas. Ikväll blev det en kvällspromenad bara jag och Micke. Viktigt att få tid till att prata bara vi!
Möttes av det här när vi kom tillbaks hem.
Så nöjd med att vi valde massa belysning!

Har precis sett ett avsnitt på en ny serie jag hittade på cmore Penance. Brittisk dramathriller tror jag det var. Helt ok.
Nu lägga undan telefonen å börja lyssna på en ny ljudbok. Denna blir det nu

Sov gott!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.