4 kids and braids

Dröm samarbete

God natt å god morgon!

Nattinlägg blev det! Fastnade i serien Young Wallander och har nu sett 4/6 avsnitt.
För er som inte sett serien spelar Adam Pålsson huvudrollen i denna kriminalserie. Han gör rollen riktigt bra. Det som var lite svårt i början var att serien utspelar sig i Sverige men alla pratar engelska. I avsnitt 2 tänkte jag dock inte längre på det! Serien är inte den bästa jag sett men ändå helt ok! Finns på Netflix.

Haft en bra dag. Tjejerna var pigga imorse å alla taggade för fredag. Efter att ha lämnat behövde jag vila en stund. Den där tröttheten som kommer över mig. Lite jobb fick jag i alla fall gjort.

Jag har massa tankar med våra sociala medier nu i höst. Dock tar allt så mycket längre tid så vi får se hur det blir med mina planer. Fick en ny idé idag fredagsfika! Ska tipsa om mumsiga recept på fredagar tänkte jag!

Idag blev det en äppelkaka ? med recept från Roy Fares. Riktigt mumsig.


Du hittar receptet här.

Mollie var med kompisar efter skolan. Tilda hade med sig en kompis hem och senare kom en kompis till Maja. Tea fick träffa sina konståkningskompisar i ishallen. 1h fys + 2 h is hade hon idag. Jag passade på att köra lite backträning under tiden. Så galet jobbigt men ändå så skönt för kroppen att få jobba lite granna!

Tilda, Maja och en kompis hängde med till ishallen. Hade en fotboll med sig och övade skott uppe på fotbollsplanen bredvid.

Hade förberett middagen så den stod klar när vi kom hem. Tror vi har hittat en matkasse som passar oss. Ica familj 3 middagar för 6 personer. Oftast så räcker maten till 5 middagar.

Ikväll blev det kotlett med paprikasås nog bland de godare såser jag ätit. Kommer recept på veckans middagar på söndag.

Nej nu är det sovdags tror jag allt. Imorgon har trillingarna bortamatch med fotbollen samling 11.30. Teas konståkningsträning som var på förmiddagen imorgon är inställd då ismaskinen gick sönder tidigare under kvällen.

Vi ska också filma lite klipp till ett utkast har ett riktigt roligt samarbete vi ska göra med en favoritbutik Hemmakväll. Drömmen för oss som älskar ? Ska inhandla massa spännande grejer som även ska filmas till ett youtube klipp.

Men först lite härlig sovmorgon! Borde sova nu!

?

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.