4 kids and braids

Vill ha sommarlov å bara dra

God kväll onsdag å god morgon torsdag!

Efter att ha lämnat tjejerna i skolan åkte vi mot Mickes pappas företagslokal för att röja. Den ska vara tömd om 1 månad. Allt gick ju tyvärr så himla fort med farfar och han ville verkligen bara fortsätta jobba.

Livet kan förändras så fort. Försöker verkligen tänka på att leva här å nu. Håller på att planera för lite resor framöver. Något att längta till.
Vill helst ha sommarlov igen. Bort med Corona. Vill ute i Europa. Åka massa bil! Upptäcka nya ställen å käka tzatziki vid en restaurang vid havet i Grekland. Blev bara så sugen på det just precis nu.

Ska hitta på lite roliga små hemma pysselfix också. Typ ta fram symaskinen, måla lite och baka. Blir lycklig av fix!

Vet inte vad som gjorde att jag blev typ energilös efter att vi röjt. Blir det ibland. Som att kroppen bara säger stopp. Det brukar hjälpa att vila en stund helst sova en stund. Gjorde det och vaknade lite piggare.

Mollie hade träning samtidigt som Tea ikväll så vi åkte med allihop. Medan dom 2 tränade passade vi andra 4 på att gå en promenad i skogen. Micke och Maja gick snabbare än mig och Tilda så vi fick lite egentid. Så mysigt att gå och prata om allt och ingenting. Hon berättade om en bok de läser i skolan. Sadako och de 1000 papperstranorna. Om Hiroshima atombomben och leukemi. Hon var så otroligt vältalig när hon förklarade handlingen. Dom börjar bli stora dom också mina små tjejer

Promenaden blev ett alldeles lagom träningspass med min energi. Jag pausade sen i ishallen.

Micke och tjejerna hade fixat middag till oss när vi kom hem. Vi käkade å sen stekte pannkakor som Maja och Tea ville ha med sig till utflykten imorgon.

Nu ska jag försöka sova blev sent idag. Imorgon förbereda 2 jobb och planera inför ett 3:e.

Sov gott ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.