4 kids and braids

1:a passet på länge hon var nervös

God kväll torsdag!

Imorgon bästa dagen FREDAG!

Trillingarna var så taggade imorse då de skulle till Naturskolan. När jag lämnat av dom i skolan spöregnande det. Skulle regna hela dan.

Naturskolan är ett ställe som skolan besöker flera gånger regelbundet. Läran om naturen, praktik i naturen och idag körde de även massa samarbetsövningar.

Blev så glad när regnet lättade och solen tittade fram.

Min dag har bestått av jobb och hemmafix. Så där trött idag igen men lyckades ändå få det som behövdes göras att bli klart. Hämtade upp trillingarna vid 15 när de slutade. De hade haft såå kul och var riktigt nöjda med dagen!

Efter mellis och lite soffhäng för dom så var det dags för kvällens aktiviteter. Idag fick vi dela upp oss. Micke skjutsade Maja till sitt 1:a danspass på länge. När Corona bröt ut pausade vi hennes träningar. Nu kändes det mer rätt att köra igång.

Passet var disco tävling och hon visste att hon skulle få köra sitt program. Hon var nervös innan och försökte memorera programmet genom att köra igenom det ett par gånger.

Jag skjutsade Tilda och Tea till deras fotbollsträning. Fick ett klipp där en trött men lycklig Maja berättade att det varit så kul även om programmet inte riktigt satt. 1:a tävlingen är den 26/9. De ska köra genrep 12/9 ska passa på att filma då. Tävlingen är nämligen utan publik.

Medan tjejerna tränade fotboll passade jag på att träna. Kände mig inte så himla trött som på dagen. Lyckades jogga 20 min och köra lite styrka. Jobbigt men kände mig piggare efteråt.
Inser att om jag ska bli piggare måste jag även pausa från telefonen en stund. Blir för mycket intryck hela tiden å till viss del det som gör mig så himla trött.

När vi kom hem var Maja redan hemma och Micke var iväg med Mollie som hade innebandyträning.

Vi mumsade på innehållet på detta underbara fat, medan vi tittade på senaste avsnitt av idol.

De gröna bären är kiwibär. Så mumsiga finns  på Ica!

Nu ligger jag å tittar på del 2 av Young Wallander på Netflix. Adam Pålsson är en favoritskådis. Tror serien kan bli riktigt bra!

Sov gott så höres vi imorgon!
?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.